Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek a kistarcsai...

Mi a véleményetek a kistarcsai Flór Ferenc Kórházról?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Ha nem oda tartozok hogy tudnék ott szülni?Csak ha felfogadok orvost vagy szülésznőt?

Friss tapasztalatok?

2013. dec. 5. 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Tavaly szültem ott. Nagyon pozitiv élményeim vannak :) Igy van, sztem csak akkor szülhetsz ott, ha fogadsz orvost, tudok is ajánlani :) Ha gondolod írj privit, szivesen segítek ha tudok:)
2013. dec. 6. 16:21
 2/4 anonim válasza:

Nem tudom ,hogy aktuális-e még a kérdés de én 2013 október végén szültem ott.

Mi nem oda tartozunk ,nem volt sem fogadott orvosom sem pedig szülésznőm,és mégis oda jártam vizsgálatokra és ott is szültem(több ismerősöm is).

Szóval nem kell feltétlenül fogadott orvos,akkor sem ha nem oda tartozol.

Viszont az fontos hogy szülés napján a kórházba jutàst magadnak kell megoldanod családtag segìtségével,mert hiába mondod a mentősnek hogy hova vigyen ,akkor is a területileg illetékes kórházba fog vinni.

2014. jan. 25. 00:45
 3/4 anonim válasza:

Nem tudom ,hogy aktuális-e még a kérdés de én 2013 október végén szültem ott.

Mi nem oda tartozunk ,nem volt sem fogadott orvosom sem pedig szülésznőm,és mégis oda jártam vizsgálatokra és ott is szültem(több ismerősöm is).

Szóval nem kell feltétlenül fogadott orvos,akkor sem ha nem oda tartozol.

Viszont az fontos hogy szülés napján a kórházba jutàst magadnak kell megoldanod családtag segìtségével,mert hiába mondod a mentősnek hogy hova vigyen ,akkor is a területileg illetékes kórházba fog vinni.

Remélem segítettem...

Könnyű szülést!!!

2014. jan. 25. 00:45
 4/4 anonim válasza:

Utolsó vagyok...

Ja és csak jót tudok mondani az ottani orvosokról ,szülésznőkről legközelebb is csak itt szülnék az biztos. Maximálisan kedves volt velem mindenki, egy pillanatig nem éreztem azt hogy orvost kellett volna fogadnom.

Nekem külön pozitívum hogy felszívódó varratot használnak, és a baba végig veled van.

Bármi kérdésed van,írj nyugodtan...

2014. jan. 25. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!