Van itt olyan valaki aki a Kistarcsai Flór Ferenc Kórházban szült?
Köszi a gyors válaszodat!
Nekem ő lesz a harmadik baba, így kérdésekkel nem igen zaklatom a nővéreket. Viszont 1 éve költöztünk Gödöllőre és ha esetleg abban tudnál még segíteni, hogy kit ajánlanál szülész orvosnak???!!! Egy orvost ismerek, de ő már nem vállal szülést! Előre is köszi!
Én is most nézelődöm,hasonló cipőben járunk,mint Te:)
Én Kovács Rékáról hallottam nagyon jókat
Szia, én a Bajcsyban szültem, de az ottani orvosom Dr. Bokor András átjött Kistarcsára, őt bátran ajánlom, kedves, türelmes, jó doki! Surányi dokinál szült pár ismerősöm, az igaz, h jó orvos, de amiket meséltek róla...hát...szóval tuti nem mennék hozzá szülni.
Egy anyuka Gödöllőről
Köszi a válaszodat!
Személyesen még nem találkoztam a Surányival, de a magánrendelőjét felhívtam. Ha a doki is olyan, mint az a hölgy, akkor inkább nem mennék hozzá. Arrogáns és hozzátette, hogy nehogy azt gondoljam, hogy elvállal. mert ha nyáron fogok szülni, akkor az a baj, ha szeptemberben, akkor pedig az iskolakezdés... Hogy mi köze ez iskolakezdésnek a szüléshez??????
Köszönöm a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!