Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha a magzatvíz elfolyt autóval...

Ha a magzatvíz elfolyt autóval vitetitek be magatokat a kórházba vagy mentővel?

Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 21:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
61%

17.21 nyilván bárki aki kocsiba ül, potenciálisan veszélyezteti mások a saját maga életét, az egyik férfi ismerősőm, a volánnál kapott szívrohamot harminc évesen.

Egyébként pedig a kérdés az volt, hogy ha elfolyik a magzatvíz, nem az, hogyha beindul a szülés vagy ötpercesek a fájások. Nekem például elfolyt a magzatvízem, fájásom egyáltalán nem volt. És tudtam, hogy nem is lesz, mert az elsőnél burkot repesztettek és oxitocint adtak és nem voltak fájásaim.

De jó mondhatod hogy mi van ha útközben és a többi. De akkor soha nem ülnék kocsiba, mert terhesség alatt bármikor elvetélhet az ember, az utolsó harmadban bármikor beindulhat a szülés és egyébként bármikor rosszul lehetek, elég csak, ha rosszul nyelem a nyálam és köhögőrohamot kapok a volán mögött.

És itt a lényeg az, hogy nem kell bepánikolni és mentőt hívni csak azért mert elfolyt a magzatvíz. Nem sokat jelent önmagában. Nyilván más ha pl vérzés lép fel, vagy olyan erős hasi görcsök, hogy valóban azonnali orvosi segítség kell.

De tekintsük már annyira felnőttnek egymást, hogy ezt mindenki maga el tudja dönteni, hogy mikor van baj és mikor nincs.

2010. febr. 11. 11:35
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Nekünk nincs kocsink, tehát mentő. Taxit azért nem hívnék, ha elfolyik a víz, mert most én koszoljam össze más autóját? Besétálni nem fogok.
2010. febr. 11. 17:52
 23/24 anonim ***** válasza:
ha lesz rá módom akkor mindenképpen kocsival.és mivel májusban fogok szülni,ezért a hóakadály kizárva.
2010. febr. 12. 01:39
 24/24 anonim ***** válasza:

02-10 14:31 nem csóri paraszt vagy mint szerinted én, hanem egy bunkó :P

Azért, mert valakinek nincs autója, miért kell így leszólni??

2010. febr. 13. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!