Bármikor beindulhat a szülés? Holnapra vagyok kiírva, de még semmi jele annak, hogy a Kisasszony ki akarna bújni. Se fájás, se rosszullét, csak nagyon fáradt vagyok napok óta. Ennek ellenére hirtelen is beindulhat, vagy tuti túlhordom?
Figyelt kérdés
2008. aug. 22. 08:37
1/5 anonim válasza:
Egy cipőben járunk! Én mára vagyok kiírva, de semmi! Nem feltétlen kell, hogy előjele legyen, egyik pillanatról a másikra is megindulhat. Nekem ma nézték a méhszájat, teljesen zárt. Neked?
Együttérzek veled!!
2/5 anonim válasza:
nálam sem volt semmi jel. egyik napról a másikra beindultak a fájások, amelyek egyre sűrűsödtek, összesen 14 óra telt el az első fájás a kórházbaindulás között, a kórházban viszont hamar, 4 és fél óra alatt meglett a baba.
3/5 anonim válasza:
Ne izgulj, az én lányom is 6 nappal később jött, semmi előjele nem volt. AZt hittem sosem fogok szülni aztán 4 óra telt el az eslő fájás és a szülés között.Ezt hivják rohamszülésnek, ami jó mert nagyon hamar túl vagy rajta és nem fáj.Türelem,biztosan hamarosan megérkezik a kislányod jól megerősödve, és gyönyörűen. Nekem előző nap még 1 fájást sem mértek. Ilyen is van, a lényeg hogy nyugalom és pihenj.
Könnyű szülést kívánok és jó babázást:)
Egy 3 hónapos kislány anyukája
4/5 anonim válasza:
Szia! Igen, igen, bármelyik percben beindulhat :) :) :) "Irigyellek", nekem még három hetem van. Az első lányomnál viszont egyszer csak jött egy fájás hajnalban, aztán a következő, következő, majd 6 és fél óra elteltével már a karomban volt. Azt hiszem ez is rohamszülés volt, ahogy az előttem szóló írta, remélem a kisfiam is így fog születni. Úgyhogy lehet, hogy estére már a karjaidban lesz a Kicsikéd, de amióta a kérdést kiírtad, talán már meg is érkezett.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Most voltam orvosnál délután,és egyenlőre semmi...méhszáj zárva,semmi jel.Remélem ez még változik a közeljövőben :-)
2008. aug. 22. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!