Szülés után folyamatos rosszullét? : S
Én második terhességem után 1 évig voltam így.:(
Nem csak néha szédültem,inkább azt mondanám,hogy voltak fél napok amikor kicsit jobban éreztem magam.
Vasat nem néztek,szoptattam is,próbáltam körültekintően táplálkozni és eleget pihenni.
Én tudom mi volt a bajom,családi jellegű problémáim akadtak a szülés előtti hetekben.Gyászoltam,szorongtam sokat...szóval nálam lelki eredetű volt.
Pszichésen rendben vagy?
Nálam is voltak már hasonló jellegű problémáim s nekem is teljesen jó volt a laborom.Sokáig szédültenm is,de nem tudták megállapítani mitől.
A mai napig néha előjön,de ez már a KIMERÜLTSÉGNEK a jelei.
Voltál háziorvosnál?
Oda kellene először elmenni s továbbküld az ideg vagy a pszihátriára.
Ezekre csak enyhe nyugtatokat szoktak adni.
Minden jót!
4 gyerkőc anyukája
Voltam már háziorvosnál, ő is azt mondja, hogy inkább pszichés eredetű lehet a dolog, mert a terhesség vége, és a szülés utáni időszak nem volt éppen felhőtlen. Sajnos koraszülött lett a babám, sokáig még csak hozzá sem érhettem. :(
De én keveslem ezt a 7,2-es vasat is. És úgy vagyok, mint az első válaszoló. Folyamatosan rosszul vagyok, csak nagyon kevés időre szűnik meg néha. :( Szinte állandóan halálfélelmem van most már, és azért is aggódom, mert a babával teljesen egyedül vagyok itthon, félek, hogy nehogy elejtsem, ha megszédülök. Sajnos nagyon messze lakik a családom, így magamra vagyok utalva, a férjem csak esténként van itthon. :(
Pánikbetegség tipikus tünetei.
Mozdulj ki sokat, menjetek sétálni, itt jó idő, süt a nap...
Ezen csak TE magad lehetsz úrrá, adhatnak bármiylen nyugtató, antidepresszánst, az csak tompít, de nem old meg semmit
Össze kell szedned magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!