Folyamatos álomkór. Közeleg a nagy nap?
Figyelt kérdés
Eddig tele voltam energiával, le sem lehetett lőni, de 3 napja olyan szinten vagyok fáradt és ÁLMOS, hogy bárhol/bármikor el tudok aludni.
Anyum szerint ez azt jelent(het)i hogy nemsokára megszületik a kisfiam.
Nektek volt hasonló szülés előtt?
Mennyi idő után született a pici?
2011. okt. 30. 20:06
1/3 anonim válasza:
Jó neked,használd ki ezt a pár napot,a legtöbb kismama ilyenkor már pont h nem tud aludni..Amúgy igen,jelentheti,ilyenkor már a feltűnő változások erre utaló jelek lehetnek.
2/3 anonim válasza:
Persze jelentheti de szerintem nem :)
Nekem is ingadoztak a pörgős és alvós időszakok, de inkább a frontok miatt szerintem. Utolsó nap sövényt nyírtam pl...., pont a felpörgésre szokták amúgy azt mondani hogy JEL.
3/3 anonim válasza:
remélem, nem, mert én is épp álomkóros vagyok, itt kómázok a gép előtt, pedig csak 32 hetes vagyok. Pár napja még 2 ablakot egy nap alatt meg tudtam pucolni. Most élni alig bírok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!