Valós vagy kitalált betegség lehet az állandó, folyamatos, változó tünetű rosszullét?
Először is férfi vagyok.
Az lenne a kérdésem, hogy a párom folyamatosan rosszul van, legalábbis minden nap másra panaszkodik és nem tudom eldönteni, hogy ezt most azért csinálja, mert fel akarja magára hívni a figyelmet, vagy tényleg ilyen beteges. Iszonyat mód ki tudok készülni a meg nem szűnő panaszoktól: fejfájás, hasfájás, fáj a szíve, nem kap levegőt, veséje fáj, felszökő pulzusszám, szédülés, köhögés, megfázás stb., stb. ezermillió panasz. Tudni kell, hogy kb. két éve lakunk együtt a szüleinél. Az anyja pánikbeteg, állandóan a vérnyomásával van elfoglalva, mindig nyüglődik, apukája teszi alá sokszor a lovat, orvoshoz nem hajlandó menni. Feltételezem, hogy a párom azért lehet ilyen, mert az anyjától is folyamatosan a panaszkodást hallja.
Közben kiderült, hogy várandós, úgyhogy ezek a panaszok most fokozottan megjelentek nála. Van, hogy 1 hétre is kidől egy megfázástól. Voltam vele orvosnál, ekg stb is volt, persze egyik orvos sem tudott semmi értelmeset mondani.
A költözéssel járó stressz, meg az esetleges szülés utáni depresszió után hosszú távon sokkal jobb lesz, ha nem látja rendszeresen a beteg anyját és a saját családi életeteket élitek. De addig is pszichológus/pszichiáter, csak gyógyszer nélkül.
előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!