Tejallergia tünete lehet folyamatos felső légúti betegség is?
Szia!
Az én fiamnak a tojástól volt, ő arra allergiás. Nem tudom a te picúrod mennyi idős, az enyémnél 4 évesen jöttek rá.
Igen lehet, sőt nálunk csak az volt kiütés semmi.
A ventolint le se tudtuk tenni.
köszi a válaszokat
kisfiam 16 hónapos,a 6 éves tesó is tejallergiás,pedig előtte senki nem volt a családban
szinte minden héten ott vagyunk az orvosnál,folyamatos köhögés,orrfolyás
amikor 1 éves korában elkezdtem adni a tejet,akkor lett ekcémás az arca,hasa,könyöke,akartam helyette tápszert adni,de nem kell neki,azóta nem kap folyékony tejfélét,csak a joghurtot eszi meg
a tesóval múlt héten voltunk gasztroenterológusnál,rákérdeztem,azt mondta,ha meggyógyul vigyem el,és megterheli
Szia!
Látom már kicsit régebben írtál,én most találtam rád.Nálunk is a nagyobbik fiam volt tejallergiás.Nála is a folyamatos légcsőhurut(6-8 hetente,s lefekvés után,hányásig fajuló köhögés) és ekcémás kiütések télen.Elvittem egy pulmonológushoz allergia vizsgálatra,vérvételből derült ki hogy:tejfehérje és tojásfehérje allergiája van és a sok légcsőhurut miatt/amire mindíg antibiotikumot kapott és köptetőt:(/bronhitis asztmatika volt a diagnózis.Vagyis ha nem kapott volna segítséget akkor mára már biztosan asztmává fajult volna.Fél éves diéta és egy allternatív gyógykezelés(amit a pulmonológus doktornő ajánlott)után teljesen meggyógyult,s már így mehetett iskolába.Azóta már csak pollenterápiát csinálunk parlagfű allergia miatt.Ha valamiben segíthetek írjatok.Recepteket is és tanácsokat is szívesen adok.Jelenleg 2,5 hónapos kisfiammal vagyok itthon.Remélem nála már nem lesz ilyen.Minden jót,jó egészséget kívánok!
köszi szépen,hogy írtál
augusztusban sikerült elmennünk az orvoshoz,ahol kiderült,hogy tejallergiás ő is:(
szeptember végén kezdte a bölcsit,azóta minden 2.héten beteg,most készülünk a Pulmonológiára,a bölcsibe ő az egyetlen tejallergiás,de külön főznek neki,vagy legalábbis ezt mondják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!