Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Indulok szülni szurkolnátok...

Indulok szülni szurkolnátok 2? Helyett már megvan a baba. :-)

Figyelt kérdés

Anno megigértem hogy én is felrakok egy ilyen kérdést.

Csakhát a kiscsaj kicsit hamarabb jött a vártnál 37 hét 4 naposan 2010 02 02 én 19.05 kor megszületett kislányunk Csenge.9/10 apgarral nagyon gyorsan.

Du fél 2 kor elkezdett folyni a magzatvíz gyorsan indultunk is a korházba mert nagyon megilyedtünk.

(sote i en szültünk a barossban.)

Fájásaim nem votak ezért kaptam zselét amitől lettek.

És nagyon sűrű fájások lettek hatott...:-)

Nem sokkal utánna már másfél percesen.

Megvolt az előkészités az már nem tudom hány orakor volt de a nővérke kiküldte a páromat hogy kb még 5 6 óra mig meglesz a baba és háromnegyed óra mulva leszek kész zuhanyzás stb addigra ráér visszajönni.

Még jóhogy nem tartotta be és csak 10 percre ment ki és már jött is vissza mert addigra már nagyon fájt és jöttek a tolofájások zuhanyozni már nem is volt idő.

hát nagyon meglepődtünk mikor annyira fájt szoltam a páromnak hogy szoljon valakinek mert nem birom erre jött a dokim megnézett és közölte hogy szülünk..:-)Hát azt hittem leesek az ágyrol meglepetésemben.

gyorsan kb 5 perc alatt 5.nyomásra kb meglett a baba.

Gátvédelemmel és tényleg gyorsan és sok pozitiv élménnyel.

3060 gr és 56 cm a mi gyönyörűséges kislányunk.

korházrol csak jokat tudok mondani és a dokikrol és a szülésznőkröl is.Nem volt fogadott dokim mégis bejött hozzám már szülés utánn mikor mr a szobában voltam érdeklődni és jött minden nap és másnál is ez volt a helyzet.Tényleg pozitiv élmény volt a szülés és kivánok mindenkinek ilyen "könnyű"és gyors szülést.

belinkelem a kérdést amit egy anyuka irt én voltam a 29 heteske anno.Immár anyuka. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

ha van kérdésetek valamivel kapcsolatban korház vagy bármi szivesen irok és drukkolok minden kismaminak!!

2010. febr. 9. 11:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%

Gratulálok és sok boldogságot kívánok!

A kórházban nem volt sok az etnikum?

2010. febr. 9. 14:17
 12/22 A kérdező kommentje:

Én is kivánok nektek gyors könnyű szülést.

Nem olyan vészes ki lehet birni habár a vége 5 perc nem volt semmi enyhén szolva elvesztettem a fonalat...de ha kibujt rögtön elmulik minden fájás.Simán szülnék már holnap is annyira megszépült az egész hogy ránézek a kicsi lányomra..:-)Néha még most is sirva fakadok hogy ránézek komolyan gondolom a hormonok.Imádtam terhes lenni és olyan fura hogy nincs a pociban néha még most is megsimizem...sőt a párom is bujt a hasamhoz és utánna mondta hogy ja bocsi ott fekszik a kiságyba csak meg kell még szoknia..de tényleg furi..Ennél szebb érzés nincs !!!Na tessék ismét bőgök..:-))))

Nincsenek vagyis én nem láttam egyet sem csodálkoztam is páromnak mondtam is mert én is azt hittem tele lesz a korház szoval mondtam is neki hogy el vannak különitve?:-)

de lehet csak akkor nem volt egy sem...nem értem de jó hogy nem voltak....:-))tisztelet a kivételnek.

Szoval kivánok mindenkinek mielőbbi babát aki szeretne a kismamáknak meg gyors könnyű szülést!

Majd még irok irjatok nekem!!!

2010. febr. 9. 16:36
 13/22 A kérdező kommentje:
jajj és azt elfelejtettem irni hogy gátvédelem volt sikeres és az első baba szoval tényleg le a kalappal!!!!
2010. febr. 9. 16:37
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok! nagyon boldog életet és jó egészséget Nektek!!!

Jaaaajjj, már megint ez a fránya elérzékenyülés! :)

2010. febr. 9. 17:11
 15/22 A kérdező kommentje:
köszönjük szépen de fura én is mióta megvan a baba 1000 x sirósabb vagyok...:-)
2010. febr. 9. 21:01
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok!

Én írtam ezelőtt a kérdést, amit belinkeltél!Mi azóta már növekszünk.

Nagyon sok boldogságot kívánok nektek! Örülök, hogy írtál, olyan jó olvasni ilyeneket.

2010. febr. 9. 22:38
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én április 18-ra vagyok kiírva.Nekem is kislányom lesz és nekem is Csenge.Mi nem februárba tartjuk a névnapját majd hanem júliusban.

Gratulálok a babához,jó egészséget és sok kistesót.

2010. febr. 10. 16:47
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszi szépen már mi is növekszünk igaz még nem vagyunk akkorák mint Ti..:-)
2010. febr. 18. 16:13
 19/22 A kérdező kommentje:

Köszi szépen és én is szoritok majd a kis Csengénél áprilisban majd irj Te is mizus volt!:-)Boldog babavárást és könnyű szülést!olyat amilyen an enyém volt....szivesen lennék már terhes most is...-)

De majd csak 2 év mulva tervezzük a következőt .

2010. febr. 18. 16:15
 20/22 A kérdező kommentje:

Sziasztok Kismamik Anyukák mizus veletek babátok???

Csenge már fél éves mult hihetetlen..7600 gr már és 70 cm.. remélem valaki ir majd a válaszoloim kőzül....puszi nektek...majd meséljetek..

2010. aug. 8. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!