Lassan pakolom össze a korházi csomagom. Mennyi darab törölközőt, wc-papirt, betétet vigyek? A babának tegyek oda fültisztitot és hajkefét?
Szerintem tegyél be fültisztítót is meg hajkefét neki, nem nagy helyet foglal és lehet, hogy nem kell majd, de inkább legyen mint ne!:)
Törölközőt szerintem egy nagyot mindenképp, meg 2 kisebbet, wc-papírt 2-3 tekercset szerintem simán betehetsz, de vmi extra puhát. Plussz papírzsepit meg kéztörlőt vagy szalvétát is. Betétet is sztem inkább 2 csomaggal vigyél nehogy gondba légy.
Legalábbis én szeretem ha mindenből kicsit több van, lehet hogy nem kell ennyi,de inkább vidd el "feleslegesen" minthogy hiányt szenvedj vmiből is!
Sok sikert a szüléshez! És utána nagyon boldog perceket!:)
3-4 törölköző, sok-sok WC papír (jó puha legyen), papírtölőt is tehetsz (zuhanyozás után ezzel töröltem meg a gátamat, mert úgy is vérzik ilyenkor az ember és legalább nem a törölköző lesz olyan), én vittem 1 csomag Tena betétet a vastagabbikból. Szükség lesz rá.
fültisztitót én nem vittem, hajkefét sem , meg a kórházban szépen megfésülik őket fürdés után.
Melltartóbetét vigyél, nekem nagy szükségem volt rá mikor megindult a tejem. másnak akinek nem volt, elég csúnyán néztek ki elázott hálóingben. na meg sok bugyi, mert véletlenül is átázhatsz.
szerintem ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!