Szisztok! Leendő anyukák és anyukák! Aki már szült. Hogy szült és melyiket választaná császár vagy a rendes?
Programozott császárnál megakadályozzuk, hogy akkor induljon meg pl. a szülés, amikor a legideálisabb a babának
Meg is őrülnék, ha lenne egy vágás a hasamon...persze más lenne, ha életmentő műtét lett volna
Az úszógumin ülést nem is értem, akinek aranyérre hajlama van, annak már a terhesség alatt kialakul, nem a szüléstül...vizeletcsepegés szintén túlzás, kettőt szültem, sose volt ilyen gondom...
Ne is szoptassunk, mert az meg a mellen "ronthat"? Már akinek...
Egyébként első szülés előtt én is rettegtem...de sosem választanék ettől programozott császárt...
Nekem nagyon nehez szulesem volt 16 orat vajudtam es a vegen a szuleszno szo szerint raterdelt a hasamra mert nem birt a gyerek megszuletni.
Akkor nagyon kivoltam keszulve meg faradva de azt hiszem ujbol a termeszetest valasztanam esetleg epiduralisan.
Nekem volt mehenkivulim amikor felvagtak a hasamat hat eleg nehez gyogyulasi idoszakom volt utana pedig cask 25 eves voltam. De ha veszelyes lenne valamiert a termeszetes szules akkor nem idegenkednek a csaszartol sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!