Szisztok! Leendő anyukák és anyukák! Aki már szült. Hogy szült és melyiket választaná császár vagy a rendes?
Hármat szültem simán, és csak akkor egyeznék bele a császárba, ha az életünk függne tőle.
Én személy szerint nagyon sajnálom, hogy manapság ez a tendencia, hogy az emberek próbálnak minden nehézséget elkerülni, megkerülni. A szülés AZ ÉN VÉLEMÉNYEM SZERINT egy olyan folyamatnak a része, amit az anyuka és a baba együtt csinálnak végig, egy hónapokon keresztül tartó együtt-létezés vége, nem egy különálló, le-kell-tudni-típusú "feladat". Nem lenne szabad külön kezelni, hagyni kellene a természetes útján haladni. Nem tudhatom persze, de nehéz számomra elképzelni, hogy egy anyának, akinek bárminemű előzmények nélkül veszik ki a babáját, és egy babának, akit egyszer csak, váratlanul kiemelnek a méhből, ne hiányozna az életéből (akár tudat alatt is) az a közös küzdelem, az az iszonyatos hormon-vihar, annak az elementáris erőnek a megélése, amivel a szülés jár.
Nyilván, nem az életmentő, sürgősségi, stb császárokról beszélek, hanem a kényelmiekről.
És azt is borzasztóan sajnálom, hogy manapság olyan nagyon borzasztónak állítják be a szülést. Nem az! A hozzáálláson kellene változtatni, szerintem.
Császárral szültem 11 hónapja, megint ezt választanám.
Barátnőm 4 hónapja szült, hüvelyi szülés, azt mondta, soha többet nem lesz gyereke, olyan volt a szülése.
Saját kérésre volt császárom a betöltött 38. héten.
Csak jó emlékem van az egészről. A műtétet követő kötelező 8 órás fekvés után magamtól keltem fel és sétálgattam. Mikor a kórházból kijöttem, senki sem mondta volna meg, hogy pár napja műtöttek.
A sürgősségi császárt ne vegyük már egy kalap alá a programcsászárral!!! A sürgősségi nem véletlenül sürgősségi, ott valami gond van és az a legfontosabb, hogy minél előbb kint legyen a baba. Programcsászárnál nincs szükség kapkodásra.
Ha a nonek a csaszar lenne a jo cipzarral vagy tepozarral latot volna minet el a termeszet.
csaszar veszkijarat
aki fel nincs kesz az anyasagra
aki ezt az aldozatot nem tudja meghozni gondjai leszne kesobb massal is
Köszi utólsó, egyetértek veled, majd te eldöntöd az nem számít hogy más okos mit mond..
ez hülyeség,hogy így nem leszünk jó anyák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!