17-18 hetes kismamák hogy vagytok? Mennyit hiztatok? Mozog e már a baba? Hanyadik terhesség? Tünetek?
Figyelt kérdés
2015. jan. 24. 06:06
1/4 anonim válasza:
18 hetes vagyok ikrekkel. Semmi tünetem nincs, csak az egyre nagyobb pocak. :) Sokat fáj a fejem, de terhesség előtt is sokat fájt. 4. terhesség, a babákat még nem érzem. De jól vannak, minden nap meghallgatom a szívműködésüket dopplerrel. Az uh szerint is jól vannak, sokat mozognak.
3/4 anonim válasza:
18.hetet kezdem hétfőn. 1kg híztam az első perctől kezdve hányok, és émelygek egész nap. nem tudok enni mert kijön, nem tudok inni mert kijön. a baba szerencsére jólvan ő a korának megfelelő. 13 hetesen mozdult meg először azóta egyszer egyszer érzem mocorogni. második baba.
az elsővel semmi bajom nem volt csak nőtt a hasam.ő 15 hetesen mozdult meg.
ami még rossz az a császáros hegem, már kezd nagyon fájni és szúrni.erre erős magnéziumot kaptam.
de amúgy élvezem a várandóságot, csak ez teljesen más mint az előzőnél:):)
4/4 anonim válasza:
19 hetes vagyok én is ikrekkel:) jól vagyunk, hamar elfáradok. 16 héttől érzem őket, második terhesség, az elsőnél a 18 héttől éreztem. 4kg ot híztam.
Szép babavárást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!