Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet, hogy kifele készülődik?

Lehet, hogy kifele készülődik?

Figyelt kérdés
sziasztok!38 hetes kismama vagyok. éjjelente alvás özbe olyan görcs áll a derekamba, hogy megmozdulni sem tudok. Azonkívül rettentő hányingerre ébredek. Pisilni sem igen tudok. Pár csepp és semmi több, pedig majd szét durranok. Szerintetek eze minek a jelei lehetnek? Volt más is ilyen helyzetben?
2015. jan. 21. 15:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Mióta nem pisiltél? Nehogy gond legyen...
2015. jan. 21. 15:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Így 38 hetesen biztos, hogy kifelé készülődik, és a tünetek is ezt mutatják, de ez nem jelenti, hogy holnapra megszülsz.

Az utolsó 1-2 hetem nekem is elég ramaty volt, mindenem fájt, és sok jelre hittem azt, hogy hopp mehetek szülni. De mikor jöttek az igazi fájások, akkor az nagyon egyértelmű volt.

Kitartást!

2015. jan. 21. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:
35 hetes vagyok, de már nem tudok aludni, sokszor úgy fekszik a leányzó hogy majd szét durranok annyira kell pisilni, aztán alig valami. Nem kapok levegőt, fáj a derekam, néha az alhasam fájdogál, mégsem gondolom hogy készülődne már. Ezt nem lehet megmondani, még túl is hordhatod. Első Kérdezőhöz én is csatlakozok, azért pisilsz ugye? nehogy elzáródjon valami.
2015. jan. 21. 21:18
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat . Kb egy hete küszködök a pisiléssel.ma megyek orvoshoz.meglátjuk mi a véleménye .

Remélem lassan megérkezik:)

Utolsó kotartás.nekem is nehéz volt ez az időszak de megéri.:)

2015. jan. 22. 08:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze megeri, csak nem erre szamitottam. :-) Lanyomnal ez ugy volt hogy tobb ingerem volt es azt megszoktam, es nem volt kellemetlen erzes ha nem mentem ki. De ez a kislany meg mozgasban is mas, mintha a tengelye korul forogna, a nagyobb lanyom csak rugdosta az oldalamat. Dehat ahany terhesseg, annyifele. irj majd hogy mit mondott az orvos.
2015. jan. 22. 09:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Szerinte a baba elzárja az utat. Bár nem értem hogy lehet ez.

Aztmondta nincs gond.

viszo t az aggaszt,hogy még teljesen zárt vagyok. De a nyákdugó már rég eltávozott:/

2015. jan. 22. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!