Lehet, hogy kifele készülődik?
Figyelt kérdés
sziasztok!38 hetes kismama vagyok. éjjelente alvás özbe olyan görcs áll a derekamba, hogy megmozdulni sem tudok. Azonkívül rettentő hányingerre ébredek. Pisilni sem igen tudok. Pár csepp és semmi több, pedig majd szét durranok. Szerintetek eze minek a jelei lehetnek? Volt más is ilyen helyzetben?2015. jan. 21. 15:08
1/6 anonim válasza:
Mióta nem pisiltél? Nehogy gond legyen...
2/6 anonim válasza:
Így 38 hetesen biztos, hogy kifelé készülődik, és a tünetek is ezt mutatják, de ez nem jelenti, hogy holnapra megszülsz.
Az utolsó 1-2 hetem nekem is elég ramaty volt, mindenem fájt, és sok jelre hittem azt, hogy hopp mehetek szülni. De mikor jöttek az igazi fájások, akkor az nagyon egyértelmű volt.
Kitartást!
3/6 anonim válasza:
35 hetes vagyok, de már nem tudok aludni, sokszor úgy fekszik a leányzó hogy majd szét durranok annyira kell pisilni, aztán alig valami. Nem kapok levegőt, fáj a derekam, néha az alhasam fájdogál, mégsem gondolom hogy készülődne már. Ezt nem lehet megmondani, még túl is hordhatod. Első Kérdezőhöz én is csatlakozok, azért pisilsz ugye? nehogy elzáródjon valami.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat . Kb egy hete küszködök a pisiléssel.ma megyek orvoshoz.meglátjuk mi a véleménye .
Remélem lassan megérkezik:)
Utolsó kotartás.nekem is nehéz volt ez az időszak de megéri.:)
2015. jan. 22. 08:37
5/6 anonim válasza:
Persze megeri, csak nem erre szamitottam. :-) Lanyomnal ez ugy volt hogy tobb ingerem volt es azt megszoktam, es nem volt kellemetlen erzes ha nem mentem ki. De ez a kislany meg mozgasban is mas, mintha a tengelye korul forogna, a nagyobb lanyom csak rugdosta az oldalamat. Dehat ahany terhesseg, annyifele. irj majd hogy mit mondott az orvos.
6/6 A kérdező kommentje:
Szerinte a baba elzárja az utat. Bár nem értem hogy lehet ez.
Aztmondta nincs gond.
viszo t az aggaszt,hogy még teljesen zárt vagyok. De a nyákdugó már rég eltávozott:/
2015. jan. 22. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!