2 napja töltöttem a 36. hetet, az előbb a tisztaságin zöldes vizes állagú valami volt, de az egész betéten, sőtt még a bugyi is nyírkos volt. Azóta semmi. Mi lehetett?
Ha esetleg magzatvíz szivárgás lenne, meddig szivároghat, megvárhatom amíg rendesen elönt és utána menjek?
Nem szeretnék bennt feküdni emiatt, de ha muszáj persze megyek.
Nincs semmi fájásom!
szerintem a magzatvíz volt, ha zöldes....
nekem azért kellett megindítani a szülést mert zöld volt a magzatvíz. és amikor ömlött kifelé, akkor mondta a férjem hogy zöldes színű volt.
Hát nem tudom, de szerintem menjél be a kórházba. nekem a babám stresszes állapotban volt és ezért kellett megindítani.
inkább nézzenek meg minthogy baj legyen.
szép szülést.
HA tenyleg zoldes vizes vmi volt, akkor menj korhazba.
Ha a magzatviz zoldes, azt jelenti, a baba belekakilt oxigenhianyos allapotban, ez azonnali beavatkozast igenyel.
köszönöm mindenkinek a gyors választ!
Azonnal ki is mentünk, a méhszáj 2100-es, haza engedtek, mert nem láttak most semmi olyat ami erre utalna, de holnap mennem kell megint, majd ott eldöntik mi legyen!
Az nst jó lett, ha megint észlelem mennem kell.
kösz lányok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!