Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tízes skálán hányasnak élted...

Tízes skálán hányasnak élted meg a szülési fájásaidat?

Figyelt kérdés

2015. jan. 15. 22:26
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

20.

Nem is emlékszem a mindenre. Pedig magas a fájdalom küszöböm. De ettől függetlenül nemsokára szeretnénk második babát :)

2015. jan. 16. 14:41
 22/30 anonim ***** válasza:
Az első 5-6 óra vajúdás 1-5-ig, majd a kitolás előtti utolsó fél óra 7-8.
2015. jan. 16. 15:14
 23/30 anonim ***** válasza:

10.

Nagyon hosszú volt (33 óra), telenyomtak oxitocinnal, de nem tágultam, aztán injekcióztak, amitől összefüggő fájásaim lettek, attól se tágultam. Még ha történt volna valami, amiért érdemes volt ennyit szenvedni, de semmi.

2015. jan. 16. 21:43
 24/30 A kérdező kommentje:

"Még ha történt volna valami, amiért érdemes volt ennyit szenvedni, de semmi."

Bocsánat, de ezt a mondatot nem értem...

2015. jan. 16. 21:45
 25/30 Vilcsianyuja ***** válasza:

Az első szülésem indított volt túlhordás miatt. Méhnyakam már alig maradt a terhesség végére, az szépen eltűnt az infúzió utolsó órájában, úgy kb. 6-os fájdalom mellett.

A burokrepesztés után jött a 10-es fokozat, mikor a babám feje átpasszírozódott a medencémen, még a tolófájások előtt. Ez nem volt több fél óránál, de ennél nagyobb fájdalmat még nem igazán tapasztaltam életemben. Ezen a szinten csak egyféle fájdalom állhat még, bár az egészen más jellegű, mikor egy gyulladt fogamat gyökérkezelték.

A kitolást ezek után már sétagaloppnak nevezném. Nem is emlékszem, hogy fájt volna. Még a gátmetszést megelőző érzéstelenítőt se nagyon vettem észre, pedig a férjem szerint elég brutális méretű fecskendővel adták be.

A szülés után, a stoppolás előtt a doki kézi betapintása volt még elég kellemetlen, mondjuk úgy 5-ös.

2015. jan. 16. 22:44
 26/30 anonim ***** válasza:
23-as vagyok. Azt jelenti, hogy a nagy semmiért szenvedtem ennyit, mert nem tágultam semmit a gyógyszerek hatására sem. Ha legalább tágultam volna a fájások közepette, akkor talán nem élem meg ilyen rossznak. De borzasztó volt, amikor majdnem másfél nap és tucatnyi vizsgálat után is csak annyit tudott mondani a doki, hogy sajnálom, még mindig ugyanott járunk.
2015. jan. 16. 23:13
 27/30 A kérdező kommentje:
És miért nem császároztak meg?
2015. jan. 16. 23:35
 28/30 anonim válasza:
Sokkal nagyobb fájdalmakat vártam. 10órán keresztül először 10, 7 majd 5 perces alhasi görcseim voltak, méhszájam 2111re volt nyitva. Aztán várt az orvos egy kicsit, majd burkot repesztett, onnantól 5ös erősségű volt, és egyre erősebbek. A tolás meg max 20perc volt,4.tolásra kint is volt a babó, az egy olyan laza 6os, pedig belül repedtem, kívül vágtak. A varrás kellemetlen volt, de akkor már arra koncentráltam, hogy nemsokára hozzák vissza a kislányomat, és oda se figyeltem.
2015. jan. 17. 14:11
 29/30 anonim ***** válasza:

Megint 23-as vagyok.

Jó kérdés. Talán mert hétvége volt és nem volt rá kapacitásuk? Fogalmam sincs. Minden esetre elég bénán jött ki a dolog, először injekció se volt, amit be akartak adni, csak jó 10 órával később érkezett meg.

2015. jan. 17. 22:15
 30/30 anonim ***** válasza:
10, de csak mert feküdtem közben (azt hitték ctg alapján hogy még nem lesz baba, elküldtek pihenni... hát én aludtam is a 3 perces fájások között :D ) mikor már felálltam és sétálgathattam közben, akkor olyan 6-7. Fekve tényleg olyan volt, mintha átment volna rajtam egy kamion.
2015. jan. 18. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!