Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tízes skálán hányasnak élted...

Tízes skálán hányasnak élted meg a szülési fájásaidat?

Figyelt kérdés

2015. jan. 15. 22:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
44%

7

10 óra alatt lezajlott, vàgtak is és repedtem is az összevarrás sokkal rosszabb volt!! Utána ráadául bevérzett az egyik varrat, megműtöttek. Azután nagyon fájt, 4 hónap volt mire felépültem. Ha lehetne választani inkább a szülés mint ami utana jött.

Most ikreket várok, kicsit parázok mi lesz:)

18hkm

2015. jan. 16. 04:39
 12/30 anonim ***** válasza:

9

Két és fél napig vajúdtam (császárral végződött)a végén már nem csak a hatalmas fájdalommal kellett megbírkoznom hanem a rettenetes fáradsággal is,

2015. jan. 16. 08:18
 13/30 anonim ***** válasza:

Ha csak 10-es a skála, akkor 10.

A tolófájásoknál azt hittem nem lehet rosszabb, de bizony mikor megindult a kis feje kifelé, akkor azt hittem szétszakadok csiklótól popsiig. Császárért könyörögtem, azt mondták dehogyis. :)

Akkor nagyon tragikusnak láttam a helyzetet, azt mondtam soha többé nem akarok ekkora fájdalmat átélni. Most már gondolkozom egy újabb terhességen, de a szüléstől már előre félek. Az elsőnél nem féltem, mert nem tudtam pontosan mire számíthatok.

2015. jan. 16. 08:29
 14/30 anonim ***** válasza:
10. Rövid volt (összesen 6 óra), de brutális. Ráadásul ebből a 6 órából nekem 3 tolófájásokkal telt. Hát, az kemény volt nagyon.
2015. jan. 16. 08:38
 15/30 kloetta ***** válasza:
4 órát vajúdta, alapjában 6-7.et mondanék. Nagy baba volt (4600 gr) megszorul, nem jutott előrébb több nyomásra sem, az utolsó fél órát 9-10re mondanám. Szerencsére minden rendben volt mikor már ki tudott jönni a kincsem.
2015. jan. 16. 08:40
 16/30 anonim ***** válasza:
55%
20! :(
2015. jan. 16. 08:43
 17/30 anonim ***** válasza:

elsőnél kb 5, az utolsó fél óra max 6-7, sokkal rosszabbra számítottam, de nagyon gyorsan(első fájástól kb 4 óra) és könnyen ment minden.

másodiknál: extragyors volt, és ennek megfelelően rohadt fájdalmas: Az első 2 óra 10-es, a 40 perces kitolás meg 20-as.

Rátekeredett a zsinór, ki-be liftezett, császározni már nem lehetett, vákuumozni nem mertek, mondták, hogy vagy most kitolom vagy ennek a gyereknek kampec, úgyhogy végül akkorát toltam, hogy leszakítottam a lepényt is... többször elájultam a kitolás közben (a fájásmérő mutatója maxon kiakadva álldogált), és full megőszültem ezalatt a 4 perc alatt. a doki azt mondta, ilyet ő még nem látott.

soha többet nem szülök hüvelyi úton, mert nem bírnám ki épp ésszel még egyszer!

2015. jan. 16. 09:21
 18/30 anonim ***** válasza:
55%

Ott helyben 10-nek éreztem. Vagy többnek. Nem mindig voltam magamnál, nem nagyon vettem a külvilág felől a lapot. Fájt, na.

Utólag azt mondom, hogy 5 és 7 között valahol. (Ha egy kibírható foghúzás mondjuk 8-as) Gyors volt, probléma mentes és úgymond "tankönyvi". Másnap szültem volna már, ha kell, minden nyafogás nélkül.

2015. jan. 16. 09:35
 19/30 anonim ***** válasza:
10. indított szülés túlhordás miatt. Végig , 9 órán át oxival, brutális fájdalommal, de semmit nem tágultam, így a 9. órában megcsászároztak. Na a felkelés volt még nagyon fájdalmas egy hétig.
2015. jan. 16. 09:41
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

6

Sokkal rosszabra szamitottam. Nem neztem soha videot, nem is nagyon szerettem volna tudni, hogy mire szamitsak. Egyedul amire fel voltam keszulve a hosszu vajudas, mivel elso baba, es mindenki aki elottem szult min. 7-10 orat vajudott. Ennek ellenere hamar megusztam. Ejjel 1kor kezdodotek a joslo fajasaim , majd reggel 11kor jottek gyakrabban a fajasok, de rendszertelenul. 12kor mentunk be a korhazba. Az orvos megvizsgalt, 4 cm-re voltam tag, azt mondta ebbol 6-7 elott nem lesz szules. 1kor elfolyt a magzatvizem, fel2kor mar jottek a tolofajasok, ugyhogy egyenesen mentunk a szuloszobara, 1:45kor megszuletett a kisfiam. Ugyhogy nekem nagyon gyorsan lezajlott az egesz. Igaz kellett vagjanak, de most masfel hete hogy szultem es mar nem is hogy lett volna vagas. Nekem a szules is es az azt koveto felepules is gyors volt. Kellemes elemny volt, annak elennere hogy a legrosszabbra voltam felkeszulve.:)

2015. jan. 16. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!