Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A császár utáni fájdalom vagy...

A császár utáni fájdalom vagy a szülési fájdalom az erősebb?

Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy hosszabb a szenvedés a császár után.De hogy a fájdalom mennyiben különbözik arról nem.
2015. jan. 13. 20:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%

Én vajúdtam a műtét előtt 8 órát. Az összehúzódások is nagyon fájtak, leizzadtam rendesen. Mivel a vége sürgősségi császár lett, a kitolási szakaszról nem tudok beszélni. De a műtét helye nagyon-nagyon fájt az első napon, főleg az első felkelésnél. És míg a szülési fájdalom ternészetes volt, így azt könnyebben éltem meg, mint azt, hogy fáj a műtéti heg.

Az előttem szólóknak igazuk van, nem szabad elhagyni magát az embernek a műtét után. Nekem nem volt esélyem erre, segítség híján. Nagyon hamar felépültem, és gyorsan meggyógyult a sebem. De az első nap rettenetes volt...

2015. jan. 14. 11:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem két gyerekem született természetes úton, a harmadik császárral. Számomra a szülés része hosszú volt, és fájdalmas, viszont harmadik napra nem volt gondom, főleg a második baba után, aki gátvédelemmel született.

A császár utáni felépülés nekem rosszabb volt, mert tovább tartott. Nem hagytam el magam, de sok mozdulat rosszul esett még a műtét után 4 héttel is. Itt nem igazán a fájdalom intenzitása volt rossz, hanem az állandó jelenléte.

Engem nem viselt meg lelkileg egyébként, nem gondolom, hogy számít, hogyan jön világra egy baba, ha egészséges.

2015. jan. 14. 15:00
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"Azt hallottam hogy hosszabb a szenvedés a császár után."

Ezzel biztos tudna az vitatkozni aki mondjuk végbélig reped, vagy csak simán négy hétig nem tud ülni a gátseb miatt, még fél év múlva is csillagokat lát, ha a férje beléhatol stb.

2015. jan. 15. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!