Komolyan, mindenhol belefuthatok ilyenbe, ha nincs fogadott?
Nekem 90%, hogy szívbetegség miatt császárom lesz, de én nem tudom, mit tettem volna... ilyen komolyan, tényleg megtörténik???
Mit szóltok hozzá??
Hallottatok már ilyet?
Ha nem is császár lesz, szeretnék mindenre felkészülni, de most nagyon befostam...
KISMAMÁK, SZÜLNI KÉSZÜLŐK NE(!!!!) OLVASSÁK EL!!!
Akik nem hiszik el azoknak valószínű, hogy jó szülésélményük volt.
Én fogadott dokinál szültem, de láttam magam körül azokat akik az ügyeletesnél. Hát mit ne mondjak nem lettem volna a helyükben amilyen bunkó módon viselkedtek velük, vagy épp le se sz@rták hogy mi van velük, úgy gondolom hogy bármennyit is fizettem az orvosnak az 1000xesen megérte.
Szerintem van benne sok és erős túlzás. Én nem védem sem az orvosokat, se a nővéreket, mert tényleg nagyon gyakran bunkók, leszarnak, semmibe vesznek, de azért rohadt érdekes, hogy állítólag napokig szenvedett, és azt se tudta mi van, de minden szóra, időre percre pontosan meg ilyenekre tisztán emlékszik?
Eleve ezt a hazaküldést is ahogy előadja. Aztán meg kiderül, hogy hát tényleg tök zárt volt, meg csak jóslói voltak csak másnap kellett visszamennie. Ha meg benttartják, akkor arról írogat, hogy feleslegesen ott volt kiterítve egy napot, ahelyett, hogy hagyták volna otthon pihenni kicsit, ha látták, hogy még semmi sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!