Hogy vagytok kismamik, akik mostanában vagytok (voltatok) kiírva?
akkor sok sikert nektek!!! :)
én ugyan febr 19-re vagyok kiírva, de eléggé ki vagyok tágulva kívül-belül (nyákdugó már 2 hete elment), és ezért időzített bombának tart a dokim.
egyenlőre semmi extrát nem érzek, néha 1 kis keményedés, de se jóslók, se egyéb tünet - így hát várunk és várunk...
a kislányom pont aznap született mikor betöltötte a 37. hetet, ilyenkorra már itthon is voltunk a kh-ból, ezért most még türelmetlenebb vagyok mint anno voltam... :)
Szia!Én 12.-re vagyok kiírva.2 hete voltak 4 napig fájásaim azóta semmi.Engem a 16. héten vizsgált a doki azóta nem.NST sem mutat semit.Nem szeretném túl hordani.A kisfiam a 37. héten született és én is türelmetlen vagyok a várakozás miatt.
Bár ha 12-én születne akkor szülinapi ajándék lenne mert én is 12-én születtem.:)
Szia!Végre egy sorstárs!Én febr 1-re voltam kiírva,és semmi.Holnap be kell feküdnöm,emiatt már két napja bőgök!Teljesen zárt vagyok,az nst rendszeres fájásokat mutat,de hát kicsiket.Attól félek,hogy nem indul be az infúziótól sem és császár lesz a vége.Már január közepe óta készülök,mert mindenki azt mondta,hogy ekkora hassal nem bírom ki februárig.Úgyhogy tiszta csalódás!Ráadásul nagyon aggódom,ne hogy vmi baja legyen.Magzatvizet se néztek!
Neked nem kell befeküdnöd?Gondolom kisfiú lesz,ugye?
Na hát akkor sok-sok türelmet Nektek!
Szió!
Mi holnap megyünk vizsgálatra, akkor derül ki, hogy mikor indítanak. Én mondjuk már azt sem bánnám, mert van egy olyan érzésem, hogy ez a kis Drága nem fog kijönni magától:)
A dokim azt mondta hétfőn, hogy most héten mindenképp szülünk. Nekem már elmúltak a félelmeim a szüléssel kapcsolatban, már alig várom, hogy kint legyen a kis Poronty:)
Igen, kisfiú lesz!Amúgy nagyon sok kismama van nálunk kisfiú túlhordással a környezetben.
Ha esetleg beindulna a szülésed írjál ám! Én is írok, ha tudok valamit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!