Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vajúdás alatt mindenképp fáj...

Vajúdás alatt mindenképp fáj a hüvelyi vizsgálat?

Figyelt kérdés
Majd' lerúgtam a doki fejét, de szerinte ez természetes. Elmondása szerint semmi különöset nem csinált, de se előtte,se azóta akkora fájdalmat nem éreztem. Miért?
2015. jan. 3. 17:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, ez itt Magyarország, ahol semmi nem számít, csak az, hogy van egy gyereked a végén. Az odáig vezető út senkit nem érdekel... Ne nyafogj, mindenki elintézi ezzel. Rutin gátmetszés? Azt is csak szokásból csinálják, mert egyetlenegy tanulmány sem bizonyította, hogy egészségügyi okokból szükséges. Ennek ellenére annyira hozzátartozik a szüléshez, hogy rengeteg (túl sok) nőnek meg sem fordul a fejében, hogy nem létszükséglet, sőt, egyenesen szükségesnek vallják, mert különben nyakig repednek.

Igen, ez egy beavatkozás, nekik rutin. Én is rohadtul félek ezektől, hogy mit fognak velem csinálni majd. 18 hetes vagyok... :( És senkinek nem beszélhetek a félelmeimről, mert mindenki lehurrog, hogy az orvos ezt tanulta, jobban tudja - a szülés fáj - a gyerek a fontos, te le vagy szarva - nem mindegy, mi volt, ha ott az egészséges gyereked? - a gátmetszés kell - mit nyávogsz. Sajnos itt tartunk...

Veled értek egyet, de nem tudunk mit tenni, kiszolgáltatottak vagyunk, és bizony ki is használják ezt.

2015. jan. 3. 21:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem hasonlóan borzalmasan fájt a hüvelyi vizsgálat vajúdás közben, kérdeztem, hogy miért, azt mondta, hogy hátra hajlik egy kicsit a méhszáj, és így fér hozzá...
2015. jan. 3. 21:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem a hüvelyi vizsgálat nem fájt közben, viszont a végén engem kézzel tágított...na azt még az ellenségemnek sem kívánnám, sokkal rosszabb volt, mint a vajúdás és szülés egybe véve.
2015. jan. 3. 22:12
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem friss az elmeny, ma csinaltak..

Maga a vizsgalat nem fajt, csak az, hogy a vegen mar marhara felnyult, es kezzel probaltak meg tagitani.. Illetve ki is nyitotta a szuleszno a kozepso mehszajat, aztan tovabbment a belsobe.. Na, nem volt valami kellemes..

2015. jan. 4. 22:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Amikor tágít, akkor nagyon fáj.
2015. jan. 5. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!