Vajúdás alatt mindenképp fáj a hüvelyi vizsgálat?
Nem lehet kézzel tágítás, hisz az egy orvosi beavatkozás nem? Nem számít beavatkozásnak? :-O
Ahhoz nem kell kérni a páciens beleegyezését? Mégis csak fájdalmat okoz, ráadásul egy ennyire intim területen, ilyen érzelmileg megviselő állapotban... ez kérdezés nélkül nem számít erőszaknak?
Azért ez egy elég erős belenyúlás a folyamatba, nem?
Szerintem minimum lenne az, hogy megkérdezi, hogy csinálhatja -e és nem csak úgy megteszi, arról nem beszélve, hogy utána még hazudik is róla....
Ááá, csaknem, ezt elég nehezen tudom elhinni róla, annyira rendes embernek tűnt. Létezik, hogy ez annyira rutinszerű lenne az orvosoknak, hogy szerintük ez nem nagy ügy?
Lehet más is, amiért ez fájt a kézzel tágításon kívül?
Valoban hazudik.
Amikor nekem inditottak gyogyszerrel, nem csak a gyogyszert helyezte fel, hanem tagitott is, akkor elsirtam magam. Valami borzaszto fajdalom volt, be is indult a szules fel oran belul. Mikor mar csak a perem volt, kerte, h masszak fel, megvizsgal. Tudtam, h mit fog csinalni, ezert fel sem akartam maszni, vegul feltettek, es fajas kozben rasegitett, ez a ket fajdalom volt az, ami miatt evekig nem akartam masodik gyereket :(
Elozo vagyok, nem, nincs masfele ilyen fajdalom.
En is nagyot csalodtam az orvosomban, hisz vegig hozza jartam, es amugy nagyon meg voltam elegedve vele.
Nem szolnak, ez naluk rutin, en konyorogtem, mikor a peremet elsimitotta, h ne csinalja, fel sem nezett.
Utolag en mondtam ezt neki, es allitotta, h ez bevett rutin, es hogy igy hamarabb megvan a gyerek, lassam be, hogy jo volt ez igy.
Ha szulok meg egyszer,biztos, h kikotom, h ezt nem tehetik meg velem meg egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!