Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Tasi Róbertnek van fix...

Dr. Tasi Róbertnek van fix tarifája a szülésért a terhesgondozás kívül?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg a kismamára bízza, hogy mennyit ad a szülés végén?
2015. jan. 1. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:

szent imrés tasi? barátnőm nála szült, a magánrendelése összegét 0-val növelve kérte, azt hiszem 100-at. plusz ő az nst-ket is magában csinálta és azokért is kért pénzt.

én barátnőmmel egyszerre szültem rabóczkinál, fele ennyit kért tőlem összesen

2015. jan. 1. 17:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, rá gondolok.
2015. jan. 1. 17:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Nézem a honlapján, jelenleg 15000 a terhesgondozás, akkor 150-et kér a szülésért? Ez azért durva...
2015. jan. 1. 17:49
 4/9 anonim ***** válasza:

mi 5 éve szültünk, szóval elképzelhető... akkor 10E volt a vizsgálat, és ugye az nst-kért is 10E-t kért.

rabóczki a kórházban vizsgált nst-k után ingyen. nem olcsó a tasi, de mondjuk nagyon dicsérték már akkor is. nekem mondjuk az érzéstelenítés volt furcsa, hogy barátnőm kapta amint bement, enyém meg közölte, hogy nincs...

2015. jan. 1. 19:09
 5/9 aHermann ***** válasza:

Szia!

Ő az orvosom, 3 terhességemnél hozzá jártam, 2 gyerkőc nála is született. Egyszer sem adtuk az éppen aktuális magánrendelési díjának 10x-esét, sőt.. Ettől függetlenül ugyanolyan szakszerűen ellátott a későbbi vizsgálatoknál.

A legkisebb most született.

2015. jan. 1. 20:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia, Én is 3gyereket szültem a Tasinál és én sem adtam a tarifa 10x-ét egyszer sem. Hozzájárul, hogy vidékről jártunk fel hozzá (100km), de nagyon rendes volt, mert így is elvállalt.

TEsóm most fog nála szülni (egy hónapon belül), ő 100-at fog adni, neki elég sok komplikációja van így eleve programozott császár lesz, és műtét közben még valami mást is kell majd csinálni vele, így ők ezért ennyit szánnak a szülésre(+beavatkozással együtt).

Mi 2008ban 50et, 2010ben 70et, 2012ben 80at adtunk neki.

Én nagyon meg voltam vele elégedve, tényleg nagyon rendes volt.

2015. jan. 3. 20:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Elszomorít. Én nem tudok. ill. nem is akarok ennyi pénzt adni egy dokinak sem.
2015. jan. 3. 21:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Szóval szerintem ez a rendszer eleve döbbenetes, hogy kifizetek 15 ezret a terhes gondozásért plusz még 100 ezret vagy akár 80-at fizetni.
2015. jan. 3. 21:27
 9/9 anonim válasza:

Szia!

Én is pont nála voltam..

Nagyon rendes az biztos!!!

De ezek az árak engem is nagyon elszomorítanak...

2016. jún. 28. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!