Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A MÁV kórházba mit kell vinni...

A MÁV kórházba mit kell vinni a babának? Pelenka, popsitörlő? Ilyesmi kell?

Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 12:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Pontosítsuk! A volt MÁV-ra gondolsz ami most az ÁEK?

Ha igen én ott szültem 2008. és 2009-ben is.

Pelust vigyél azt elkérik minden fürdetésnél és persze amikor nálad van a pici akkor tisztába rakod.

Popsi törlőt is vinni kell.

Ami van, legalábbis amikor voltam az a popsi krém, a köldök ellátáshoz a cuccok, meg a pelenkázó:)

Nagyon jó hely szerintem mind a szülőszoba(engem mind a 2x császároztak), mind a csecsemős osztály! Remélem a 3. is ott szülhetem majd pár év múlva.

2010. febr. 4. 12:24
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen,az ÁEK-re gondoltam.Köszi a választ!

2010. febr. 4. 13:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Tökéletesen egyetértek az első válaszolóval. 2008-ban ott szültem én is. Bár nekem a csecsemős osztály nem jött be. 5X szoltam valamiért (10 óra alatt) mire foglalkoztak velem, sajnos eredménytelenül. Másnap reggel viszont olyan hölgy volt műszakban, aki 10 perc alatt megoldotta a problémám. "Sajnos" aznap délután viszont már hazajöttem. Kár, hogy nem ő volt a többi 2 nap is.
2010. febr. 4. 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Igen nem mindig jöttek rögtön de hát rengeteg gyerekre vannak 2-3.Viszont a sima nővérek tényleg nagyon aranyosak:)

Azt elfelejtetem írni, hogy könnyű szülést és sok boldogságot kívánok:)

2010. febr. 4. 19:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépem,nektek pedig sok boldogságot a babához és jó egészséget!
2010. febr. 5. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!