Mennyi ido utan sikerulhet felepulni a szules utan?
Figyelt kérdés
kulfoldon elunk a parommal,es nem lessz itt semmmi szulo mikor szulok,mikor leszek ujra kepes fozni,takaritani stb.2008. aug. 18. 17:59
1/4 anonim válasza:
Én az első után hónapokig feküdtem, mert nagyon vérszegény voltam, és állandóan csak aludtam. Még jó, hogy ott volt anyukám... A második után viszont olyan jól éreztem magam, hogy amikor 5 nap után hazamentünk a kórházból, nekiálltam főzni, takarítani. Mintha semmi nem történt volna, úgy éreztem magam. Szóval, arra vigyázz, hogy egyél elég vasat, töltsd fel alaposan a készleteidet, és akkor szerintem max. 1-2 hét alatt nagyjából helyre lehet állni. No ez nem azt jelenti, hogy nagytakarítás meg ilyesmi, de a feladataidat el tudod látni.
2/4 anonim válasza:
5 nap után ahogy hazaértünk a kórházból én már megcsináltam amit muszály volt,én jól éreztem magam főztem,mosogattam felsöprögettem bepakoltam a mosógépet.A nagytakarítás is elhalasztható ,ilyenekkel ne foglalkozz.
3/4 anonim válasza:
Nekem sem volt segítség.Mi 3 nap után mehettünk haza.Nálunk az első néhány nap volt nagyon nehéz.Akkor könnyú,gyorsan elkészíthető ételeket ettünk,a párom pedig az összes többi házimunkát levette a vállamról.Amikor igazán zökkenőmentes volt a dolog,akkor már 5 héttel voltam szülés után.A gyerekágy nem véletlenül ágy.Sokat kell pihenni,régen nem engedték felkelni az asszonyokat csak WCre,meg mosakodni.A mosogatnivaló meg megvár,nem szalad el.
4/4 anonim válasza:
Én nem tudom mit csináltam volna, ha nincs segítségem. Első baba volt, két éjszakát voltunk a kórházban, aztán haza. Anyukám egy hétig nálunk volt, kivett egy hét szabadságot, már előre meg volt beszélve. Én az első héten szinte végig feküdtem, csak akkor keltem fel, amikor a babával kellett valamit csinálni. Egy hét után végre vissza tudtam venni a háztartást, de azért még az ágyat nem csuktam össze nappalra, mert sokszor le kellett dőlnöm egy kis időre. Két hét után már teljesen jól voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!