Hogyan segíthetnék? Most tudtam meg, hogy a sógornőm (bátyám felesége) otthon akar szülni,2 héten belül esedékes.
hahahaaaaa.... Bagoly mondja verébnek...
Ő sem tudhatja!!!! Hisz még nem szült!!!!
:D:D:D
Komolytalan!
Nekem is ilyen szar a kapcsolatom a sógornőmmel, tehát átérzem a szitut!
És én sem szólhatok semmiért.
Pedig hát...Mindent elkúrt, amit csak el lehet:
Bekért 2 ujjnyinál egy EDA-t, egy olyan vajúdásnál, ami lassabban haladt, mint egy csiga (a 2 ujjnyi volt 12 óra kis fájásokkal)! Persze, hogy egyenes következményeként a kisfiának a mindkét szeme alatt ödéma alakult ki, ami 1,5 hét múlva arcüreggyulladást okozott neki, hisz bepangott a folyadék, és a vírusoknak jó kis tenyészési helyett adott! Rohantak vele az ügyeletre!
Persze a hosszú EDÁ-nak semmi értelme nem volt, mert mivel eleve nem haladt a tágulás, így a végén császár lett!
Persze a drága sógornőm császárosként úgy gondolta, hogy ő megteheti, hogy nem tartja magánál a kisfiát éjszaka, sőt még nappal is csak pár órát, mert inkább a laptopján iwiw-ezett, és msn-ezett a szoptatás 3 óránkénti szigorú betartása helyett. Ráadásul az EDA mellékhatása, ha 4 órán túl adják, hogy a pici nagyon-nagyon aluszékony lesz! Így mikor kint volt nála a kisfia, az első 4 nap csak akludt! Bárén eleve azt sem értem, minek az EDA 2 ujjnyinál, mikor a 4. ujjnál is elég lett volna.
Persze később sem rakta 3 óránként mellre a saját gyerkőcét, így meg sem jött a teje, sőt az a pici is elmet, mivel begyulladt a melle a szoptatás hiánya miatt! Köztudott, hogy a mellszívó kevés, az mindig hagy benne 30-40 ml-t a ciciben.
Ráadásul 1,5 hetesen a -10 fokban elkezdte frankón levegőzteti az amúgy is arcüreggyulladáso, taknyos fiát, úgy hogy már egy mililiter anyatejet nem kap!
Én meg mikor meglátom az iwiw--en a képet dührohamot kapok, és mindezt csak halkan, mert nem szeretjük a családi feszültséget!
A legjobb!!! A sógorom épp el akarta hagyni, már 2 csaja is volt, pontosabban szeretője, már kezdett örülni az egész család,mikor kiderült, hogy terhes! Persze 2 hónaponbelül el kellett vennie, az ő családja finanszírozta a lagzit is, csak nehogy szégyenbe maradjon a kislányuk.
Jó lett volna, ha nem kell sódornőmnek hívni, de sajni ez van.
És tudom, neki sem lehet semmit mondani,mert mindent támadásnak vesz, pedig a gyerek ellen soha nem beszélnék, dehát ennyire ideggyenge és buta.
Neked sem lesz semmi esélyed, ha hasonló a viszonyotok, hogy meghallgasson, de ha mégis megteszed, akkor tedd a gyerekért! Ez vezessen, talán szépen meg tudjátok beszélni!
Szurkolok neked! :)
Próbáld meg a segítségedet felajánlani.
Mondd neki, hogy tegyétek félre a haragot és, hogy szivessen segítesz neki, ha ő tényleg otthon akar szülni.
Higyje azt, hogy beletörődtél és elfogadod a döntését.
A mobilod azért legyen a zsebedben!
Szerintem is a férjének kéne megmakacsolnia magát,és amikor el kezdődnek a fájások,kihívni a mentőt!Aztán majd elrendezik egymást közt,a lényeg,hogy a baba rendben legyen!Milyen felelőtlen emberek vannak.....Még megérteném,ha szült volna már két ,három gyereket,probléma nélkül és akkor belemer vágni.....de így ,meg a kórház is messze van.....majd megtudja...nekem is az első babám lesz,de én nem mernék kockáztatni,főleg,hogy azt sem tudom mi vár rám...
30 hetes km
ez igaz lehet, hogy kifizettetik...meg tényleg nem úgy vagyunk mi haragban, hogy valamin összevesztünk volna, egyszerűen utál, egy h*lye pics@nak tart, és ezt már párszor ki is fejtette. ilyen kérdésekben meg főleg. szerinte nem vagyok jó anya, mert:
-császárral szültem
-csak fél évig szoptattam
-a lányommam csak 2 éves koráig voltam otthon, mert akkor leszázalékolták anyósomat, így visszamehettem dolgozni
-nem kuksoltam azalatt a két év alatt sem nonstop otthon
-foglalkozok a külsőmmel, annak elenére hogy anya lettem.
ezek az ő szemében főbenjáró bűnök, úgyhogy ebben a témában nem fogad el segítséget tőlem, meg ettől függetlenül is nagyon különböző a véleményünk majd' mindenről, szóval alapból utál...én nem őt, nem rajtam múlik, hogy ilyen a viszonyunk....
most jutott eszembe, ésha beszólnék a kórházba, csak közölném a helyzetet, mit csinálnának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!