30 év felett sokkal rosszabb szülni? Korban mi a határ?
Figyelt kérdés
2014. dec. 23. 22:44
11/14 anonim válasza:
Több a kockázat, vagyis hát a szervezet idősebb. Én 37 évesen szültem az első lányomat, 38,5 évesen szülöm a másodikat. Nem a terhesség és a szülés a legnagyobb probléma szerintem, hanem sokkal türelmetlenebb vagyok mint 10 évvel ezelőtt, aggódósabb is, és hát megszoktam a kényelmes életet amíg nem volt gyerekünk. Szerintem ez a része nehezebb mint az a 9 hónap. Egyébként a 33.hétig dolgoztam, és csak az utolsó 2-3 héten lassultam be a munkahelyemen, szerintem azt is csak azért, mert akit betanítottam, sok munkát levett a vállamról, és elkényelmesedtem.
12/14 anonim válasza:
30 és 38 évesen szültem. Nekem pont a második volt könnyebb terhesség, gyorsabb szülés. Ha a férjem is szeretné (nem szeretné), simán szülnék még most, 41 évesen is.
13/14 kitty214 válasza:
Nem hizzem,hogy lenne korhatár egy barátom 32 èvesen szült a szomszèdom 37 èvesen szülte meg a 3.gyermekèt. Sokan szülnek 30 felett nem hiszem,hogy nehezebb lenne.
14/14 anonim válasza:
Hehehe, ha úgy gondolod akkor szülj inkább húsz évesen. Sokkal jobb későn, mert akkor már nem vágyakozol, nyugisabb és kiélted már a bulis időszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!