Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi ideig fáj császár után?

Mennyi ideig fáj császár után?

Figyelt kérdés

11 napja császároztak. Arra lennék kíváncsi, hogy normális, hogy még mindig érzek belülről ilyen szurkáló fájdalmat? Esetleg menstruációs görcshöz hasonlítható. Ilyenkorra már teljesen összement a méh vagy még nem teljesen. Tegnap hasizomból ültem fel és láttam, hogy köldökömnél csúcsos a hasam és ilyet csak terhesség alatt tapasztaltam. Ezek szerint még nem ment össze a méhem?

A varrás körül meg fölötte, olyan furcsa érzés megtapintani a hasam, szinte nem is érzem, habár most mintha egy kicsit jobban érezném, de olyan, mintha el lenne zsibbadva. Viszont más érzek azon a tájékon. A vágás fölötti részen olyan érzés, mintha ki lenne dörzsölve ott. Azonkívűl fekete kocsonyás vér jött ki belőlem tegnap.

Sürgösségi császár volt, nem olvastam róla soha, nem számítottam rá, ezért nem tudok semmit. Külföldön élek, ha mondom a védőnőnek, hogy ezek vannak, akkor csak annyit mond rá, hogy normális.

2014. dec. 20. 10:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ csajok. Óvatosan kelek most már. Pár napja már normálisan felkelek, csinálok mindent. Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy nem az első szülésem, hanem a 2. Van egy 4.5 éves lányom rajta kívűl. De az más volt, mert őt természetes úton szültem. Ami furcsa, hogy ő vele 2 hétig feküdtem, nagyon nem is tudtam volna sokat mozogni, mert gátsebem annyira fájt. Most meg már rég felkeltem és még csak most leszek két hetes. Mondjuk még fájok, de a fájdalom elviselhetőbb. A méhem meg nem tudom, hogy hogy állt ilyenkor, arra nem figyeltem. De nem voltak ilyen fájdalmaim. Most meg még szurkál meg sajnos szerintem valami fertőzésem is van, de a védőnő nem nagyon foglalkozik vele. Egész terhesség alatt volt valamilyen fertőzésem, de nem lehetett kezelni, csak szüléskor. Én meg úgy emlékszem, csak a fél adagot kaptam meg a kezelésből. Habár altattak, szóval nem tudom, hogy közbe megkaptam e, de a lényeg, hogy amióta császároztak, kcsit fáj-kellemetlen a pisilés. Pedig próbálok sokat inni. És nem tudom, hogy ez normális e, meddig normális. Reggel-este tusolok. Próbáljak meg még többször? Még többet igyak? Most holnap mennünk kell a kórházba, mert egy icipicit sárga még és kaptunk időpontot, hogy megnézzék. Majd akkor megpróbálok rákérdezni ezekre.
2014. dec. 22. 13:01
 12/13 anonim ***** válasza:
A pisilés is sokáig kellemetlen lesz még. Még rendeződnek bent át a dolgok.
2014. dec. 22. 14:25
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál utolsó, legalább tudom most már, hogy az is normális:D
2014. dec. 22. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!