A kezzel tagitas, amit mindenki a legborzaxztobb dolognak el meg, az a mehszaj vagy a huvely tagitasa?
Figyelt kérdés
Bocsi, de en ugy tudtam a mehszajat tagitjak kezzel bizonyos esetekben, sogornom szerint a huvelyt, hogy konnyebben kibujjon a baba. Egyikunknek sem csinaltak ilyet szerencsere.2014. dec. 19. 21:23
11/19 anonim válasza:
igen utolsó, nekem is az a tapasztalatom hallomásokból, hogy gyorsítják, sokszor ok nélkül is.
12/19 anonim válasza:
Tènyleg borzasztó de még mindig nem annyira rossz mint amikor könyökkel nyomja a hasad és közben eltöri a bordád...de amúgy normális doki volt
13/19 anonim válasza:
Engem többször tágítottak kézzel. Iszonyat volt, recsegett, ropogott. Császár lett belőle, mert nem sikerült csak 1 ujjnyi.
Ennél fájdalmasabb dolgot még nem éltem át eddig.
14/19 anonim válasza:
A tágulás végefelé tágított a doki fájás közben. Nem volt borzasztó. Nem fájt jobban, mint egy sima fájás.
15/19 anonim válasza:
Előre is Bocsi az offért: 4-es vagyok. Mivel 100 alá esett a fiam szívhangja, így azonnal cselekedni kellett. Gondolom volt ez a megoldás meg a császár. Hálás vagyok az orvosoknak, hogy nem a császár mellett döntött...
16/19 anonim válasza:
Nekem oxitocint adtak, mert a doki szerint túl lassan tágultam. Az oxitocin után iszonyatos fájásaim lettek. 100-ig mért a gép és 100-as fájásokat mutatott. Ahogy beadták az injekciót 20 perc múlva elkezdődtek a tolófájások, de még a méhszáj nem tűnt el. Ordítoztak velem, hogy ne nyomjak, de nem bírtam visszatartani. Ez valami akaratomon kívüli dolog volt, magától jött a nyomás is, nem csak az inger. Mivel a méhszáj nem tűnt el, elkezdtek kézzel tágítani. Pont akkor amikor a fájások is jöttek. Ennyire elviselhetetlen fájdalmat, csak a mandulaműtétemkor éreztem, mert ott nem altattak, ébren voltam. A fiamnak így is ödémás lett a feje, ami szépen visszahúzódott, de mai napig nem értem, miért nem lehetett még legalább egy kicsit hagyni az oxitocint és engedni a természetnek, hogy végezze a dolgát, mert nem állt le a tágulás, csak lassabb volt picit.
17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!!!
2014. dec. 21. 12:31
18/19 anonim válasza:
Ezt előre nem lehet kikötni a vizsgálatnál a magán dokinál, hogy ezt ne csinálja semmiképp se?
19/19 anonim válasza:
4-es vagyok. Nekem a magándokim térdelt a hasamon, az ügyeletes tágított.
Ha ezt előre leszögezem, hogy ilyet nem szeretnék, akkor nyilván visz a műtőbe császározni.
Én örülök, hogy nem tette, mert akkor nem lettem volna olyan jól utána.
Szóval magándokinál bármit lehet kérni. Mindennek megvan az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!