Kora szulott voltam es anyum nem emlekszik hany hetre szulettem? Tudnatok tippelni? Tobbi lent.
3-as vagyok.
29-re tippelek, mivel két hónapot voltál még kórházban. Tehát legkorábban a 37-38. héten engedhettek haza (amennyiben megfelelően fejlődtél).
Inkább szerintem az a fontosabb, hogy volt-e valamilyen ismert oka a koraszülésnek? Esetleg anyukád cukorbeteg, hormonproblémás, túlsúlyos, rossza vérnyomása, stb. Vagy beült egy kád forró vízbe és ez indította be a szülést. Neked van-e örökölt betegséged? Bátyád is koraszülött volt?
Én is 29-30. hetet mondanék.
Én a 31. hétre születtem, 1600 grammal. Anyunak előttem volt 1 halvaszülése (28. hétre) és 3 középidős vetélése.
A gyermekeim a 38. és a 39. hétre születtek. Nálam megtalálták és kezelték azt a problémát, ami anyunál ezeket okozta (PCOS, Inzulinrezisztencia) és így nálam már a terhességi cukorbetegségen kívül nem volt gond. 34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!