Szülés közben, vagy a kórházban történt veled vicces dolog?
mikor már 8 perces fájásaim kezdtek lenni,anyu mondta(náluk voltunk)h menjek szépen zuhanyozzak le ő meg hívja aput,h merre van,mert még dolgozott akkor,mert menni kéne,és ha messze jár még(postás) akkor hívunk mentőt.apu fel is veszi,anyu kérdi h merre van,apu meg mondja,hát hol lennék,már a kapuba.
akkor mindenki tiszta ideg volt,meg izgultak,meg minden(még otthon)futkostak fel-alá,mire én megszólalok,hozzáteszem első szülésem elött,hogy mi a francot idegeskedtek,futkoztok össze vissza,hiszen csak szülni megyek.én nagyon nyugodt voltam,szép lassan készülődtem,ők meg mint az "idegbetegek".
miután megszültem,összevartak,a párom megkérdezte,hogy ezek után bevállalom-e a kistesót.erre mondtam neki,hogy persze,csak elöbb had pihenjek,szal 1-2 év múlva.
Tényleg nagyon jó kérdés:-)
Már nem is félek annyira a szüléstől:-))
32 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!