Szülés közben, vagy a kórházban történt veled vicces dolog?
A szülőágyon, még a kitolási fázis előtti többszöri vizsgálat után megkérdezte a szülésznőm, hogy szeretnék-e valamit. Mondtam neki, hogy: igen, egy kis méltóságot.
A férjem próbálta viccelődéssel elterelni a figyelmem, nekem ez nem jött be, és igen csúnya helyekre küldtem...
Szülés után kérdezgettem a férjem, hogy neki hogy tetszett, megbánta-e, hogy bejött stb. Azt felelte: Vicces volt, mehetünk máskor is :)
Sziasztok!
Hát én alapjában véve nagyon vicces emberke vagyok!Ez nem volt másképp a szülőszobán sem!Csak én nem emlékeztem rá!De meséltek egy párat!
Nem tudom miért de nagyon fontosnak tartottam hogy úgy menjek be szülni,h meg van mosva a hajam!(én sem értem)Szóval dec 3-án este hajat mostam,és hajnalra bent voltunk a kórházban!És én a kitolás végén közöltem a dokival aki fogta a tarkóm,(én ugye leizzadva)hogy kár volt megmosnom a hajam!
Kitolás közben,nekem mindig 4 nyomás esett jól (nem három amennyit "vártak" tőlem)!Szólt a doki hogy hagyjon a szülésznő pihenni,de mondtam h én nem bírok nekem nyomnom kell!Ők jót nevettek!
Sajnos a vajúdásom nagyon hosszúra sikeredett (28 óra) és a fináléra eléggé elfáradtam. Szerencsére férjemmel korábban gyakoroltuk a légzéstechnikákat. Hogy legyen erőm a végére, elkezdtük alkalmazni. Férjem mondja: száááájon be, orron ki - száááájon be, orron ki. Én a fájdalomtól üvöltve próbálom javítani, hogy ne beszéljen már hülyeségeket!!!!! Mondom (üvöltöm): orron be, szájon ki. Erre ő: ja, tényleg!!!! Akkor csináld: száááájon be, orron ki. :) Na, mi ezen vitatkoztunk tolások között :)
Aztán mikor megszületett a kislányom, férjem elkezdte kamerázni ahogy fürdetik, méregetik, vizsgálják. De valahogy nem eléggé koncentrált (inkább azt nézte mit csinálnak vele, nem azt nézte mit is vesz), mert a felvétel nagy részén csak a nővérke feneke látszik :) (na, ezért kapott hideget-meleget....nem ám!!!!)
5 hetes kislány anyukája
Szülés utáni napon, kiöntöttem fél üveg ásványvizet az ágyam mellé. Szóltam, h elárasztottam vízzel kórtermet, erre néztek rám meredt szemmel, h hívják az orvosom:)
A hasam szinte ugyanolyan maradt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!