Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hasmenésem van és tegnap...

Hasmenésem van és tegnap estétől fájdogál a hasam.31. hétben vagyunk. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Babóka rugdos, vele nincs baj.
2014. dec. 8. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Milyen időnként vannak görcseid? Nekem a 33. héten volt hasonló a helyzet, szintén hidegfront hatására, mint ami most is van. Én bementem a kórházba és biztos ami biztos megkaptam a tüdőérlelőt. Nekem kb 10-15 percenként jöttek a görcsök, de volt olyan is, hogy csak 6 perc telt el. Én bemennék ha hasonló lenne. Persze ha csak 1-2 görcs van egész nap...nem tudom mit takar az, hogy fájdogál...Mindenesetre pihenj sokat és vegyél be magnéziumot, lehet hogy attól is enyhül...
2014. dec. 8. 14:48
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Az a baj, hogy csak időnként fáj, de órák telnek el közben. Ha rendszereződnének, akkor bemennék én is a kórházba.

2014. dec. 8. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!