Császár utáni fájdalom?
Szia!
Ahogy már többen is írták, tök normális, hogy fáj még.
3 réteget vágtak, tehát 3 varrat van egymáson, pluszban a méhed is húzódik össze, az magában is járhat fájdalommal.
Nekem 1 hét után már nem nagyon fájt a mozgás, de a dokim mondta, hogy akár 3-4 hétig is fájhat.
Nekem most 9-én lesz 11 hónapja, hogy császárom volt, én szerencsés vagyok, már csak egy nagyon kicsit érzéketlen a vágás helye, és csak erős frontoknál szoktam érezni, amúgy semmi. De sógornőm minden frontot megérez, és az egész hasa alja érzéketlen maradt, pedig neki már 9 éve.
Nem vagyunk egyformák, mindenkinek másképp regenerálódik a szervezete, de a gyermekágy azért 6 hét, mert azalatt rendeződnek vissza odabent a dolgok. Addig még érezhetsz fájdalmat, hisz neked a vágott-varrott méhed húzódik össze, plusz a műtétnél "félrerakott" szerveid is a helyükre vándorolnak majd.
Nekem ekkortájt kezdődött a fájdalmas pisilés, iszonyúan éles fájdalom volt, hívtam a dokim, mondta, semmi gond, most áll helyre a hólyagom. Szóval, ha netán fájni kezd a pisilés, akkor se ijedj meg :))
Gyors gyógyulást és jó egészséget nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!