Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár utáni fájdalom?

Császár utáni fájdalom?

Figyelt kérdés
Láttam ma ilyen kérdést egy hetes a sebem és pár napja fáj újra..ég is sokt, a fájdalom elviselhető.ez normális? bnőmnek ilyenkor már nem fájt.
2014. dec. 3. 21:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Az a seb amit látsz semmi ahhoz képest hogy a méhedtől kezdve mindent "felvágtak", szerintem úgy egyben az egész fájhat neked, nem?
2014. dec. 4. 13:53
 22/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális válaszokat.igen olyan izomláz és mintha 100 kg lenne a méhemen- dolgot érzek.elég fura.
2014. dec. 4. 13:58
 23/25 anonim ***** válasza:
Pont ezt akartam irni! Olyan erzes volt, mintha oruletes izomlazam lenne!
2014. dec. 4. 15:04
 24/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Ahogy már többen is írták, tök normális, hogy fáj még.

3 réteget vágtak, tehát 3 varrat van egymáson, pluszban a méhed is húzódik össze, az magában is járhat fájdalommal.

Nekem 1 hét után már nem nagyon fájt a mozgás, de a dokim mondta, hogy akár 3-4 hétig is fájhat.

Nekem most 9-én lesz 11 hónapja, hogy császárom volt, én szerencsés vagyok, már csak egy nagyon kicsit érzéketlen a vágás helye, és csak erős frontoknál szoktam érezni, amúgy semmi. De sógornőm minden frontot megérez, és az egész hasa alja érzéketlen maradt, pedig neki már 9 éve.

Nem vagyunk egyformák, mindenkinek másképp regenerálódik a szervezete, de a gyermekágy azért 6 hét, mert azalatt rendeződnek vissza odabent a dolgok. Addig még érezhetsz fájdalmat, hisz neked a vágott-varrott méhed húzódik össze, plusz a műtétnél "félrerakott" szerveid is a helyükre vándorolnak majd.

Nekem ekkortájt kezdődött a fájdalmas pisilés, iszonyúan éles fájdalom volt, hívtam a dokim, mondta, semmi gond, most áll helyre a hólyagom. Szóval, ha netán fájni kezd a pisilés, akkor se ijedj meg :))

Gyors gyógyulást és jó egészséget nektek!

2014. dec. 4. 18:04
 25/25 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2014. dec. 4. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!