Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár utáni fájdalom?

Császár utáni fájdalom?

Figyelt kérdés
Láttam ma ilyen kérdést egy hetes a sebem és pár napja fáj újra..ég is sokt, a fájdalom elviselhető.ez normális? bnőmnek ilyenkor már nem fájt.
2014. dec. 3. 21:58
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
plusz nem kéne láznak lennie ha el van fertőződve?
2014. dec. 3. 22:31
 12/25 anonim ***** válasza:
15%
3x éltem át, te viszont gyanítom egyszer sem. Nem véletlenül kérdeztem azt amit, és ahogy.
2014. dec. 3. 22:34
 13/25 A kérdező kommentje:
hát akkor higyj amit akar 26án császároztak meg! pont egy hete..és szúrkál ég, ennyi...le van kötve, tegnap leszedtem megnéztem semmi eltérés nem volt így vissza ragasztottam.
2014. dec. 3. 22:38
 14/25 anonim ***** válasza:
43%

En nem is ertem te okostojas, hogy ez miert lenne kamukerdes? Eleg agyatlan lehetsz...

Kerdezo, szerintem ez termeszetes. Hiszen ez egy friss seb, persze, hogy fajdogal. Azert nezegesd, ne legyen csunya, veres, valadekos stb. Amugy szerintem rendben van. De ha nem nyugszol meg, akkor ugorj be a dokidhoz!

Jo babazast!

2014. dec. 3. 22:54
 15/25 anonim ***** válasza:
Az elso csaszaromnal még 3 het mulva is fajdogalt,valadekozott stb,es nem volt elfertozodve. A masodiknal mar 1 het utan alig ereztem valamit. Baratnomnek viszont elfertozodott 6 nap utan,a ferje vette eszre arrol hogy kellemetlen szaga volt es piros volt a seb korul.a szurkalo égö erzes normalis,mivel gyogyul a sem es feszul a bör is. Ha laz,pirossag,kellemetlen szag es csunya valadekozas van akkor aggodj.
2014. dec. 3. 23:58
 16/25 anonim ***** válasza:
93%

12-es, lehet hogy háromszor műtöttek, egyszer az agyadat is megműthették volna. kedves kérdező, elvileg ha gyulladt, lázzal is járhat, én belazasodtam, 2 hétig ki se engedtek. de ha gyulladas van az UHn is latszik, most utoljara nezte neked a doki uhval is? mert ha nem akkor még egy uht nézzen, hátha maradt bennt vmi. bár ő az orvos nyilvan latta volna ha baj van.

nekem is elegge fajt pl oldalra fordulni kb 3 hétig nem tudtam.. ha kint a kertben tettem vettem, fél óra mulva már feszult a seb es pihennem kellett. szoval bizonyos merteku fajdalom az normalis.

2014. dec. 4. 01:09
 17/25 anonim ***** válasza:
1 het utan nekem is fajt orakon at ha rosszul ultem fel vagy nem ugy mozogtam ahogy kellett vna..
2014. dec. 4. 03:22
 18/25 anonim ***** válasza:

1 hét után jobban fájt nekem, mint az elején, mert akkor gyógyult a seb leginkább, húzta a szöveteket, a varratot. A külső varrat nem szokott felszívódó lenni, hanem ki szokták venni. Erre kérdezz rá, mert még ilyet nem is hallottam. A varrat is húzza a sebet, ami nem kellemes.

Az elfertőződés nem így néz ki. Ott váladékozás van, rosszabb esetben lázas állapot.

2014. dec. 4. 08:40
 19/25 LadyLoss ***** válasza:

Nekem még majd 3 év távlatából is képes fájni, égni, viszketni. Már csak többnyire akkor ha menstruálok. Olyankor néha olyan érzés, mintha friss lenne a sebem. Maga a sebem, meg a mozgás nekem 2 hónapnál is tovább fájt. Rákérdeztem a dokimnál, hogy normális e ez, és azt mondta teljesen az.

Néha érzékeny az időjárásra is.... :)

Ez van, mindenki szervezete más.

2014. dec. 4. 11:29
 20/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 2-3 hét után is érzékeny volt a seb, nem szerettem semmi olyat felvenni, amit oda ért hozzá, esetleg dörzsölte.

Nincs semmi baj, ne aggódj!

2014. dec. 4. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!