Császár utáni fájdalom?
En nem is ertem te okostojas, hogy ez miert lenne kamukerdes? Eleg agyatlan lehetsz...
Kerdezo, szerintem ez termeszetes. Hiszen ez egy friss seb, persze, hogy fajdogal. Azert nezegesd, ne legyen csunya, veres, valadekos stb. Amugy szerintem rendben van. De ha nem nyugszol meg, akkor ugorj be a dokidhoz!
Jo babazast!
12-es, lehet hogy háromszor műtöttek, egyszer az agyadat is megműthették volna. kedves kérdező, elvileg ha gyulladt, lázzal is járhat, én belazasodtam, 2 hétig ki se engedtek. de ha gyulladas van az UHn is latszik, most utoljara nezte neked a doki uhval is? mert ha nem akkor még egy uht nézzen, hátha maradt bennt vmi. bár ő az orvos nyilvan latta volna ha baj van.
nekem is elegge fajt pl oldalra fordulni kb 3 hétig nem tudtam.. ha kint a kertben tettem vettem, fél óra mulva már feszult a seb es pihennem kellett. szoval bizonyos merteku fajdalom az normalis.
1 hét után jobban fájt nekem, mint az elején, mert akkor gyógyult a seb leginkább, húzta a szöveteket, a varratot. A külső varrat nem szokott felszívódó lenni, hanem ki szokták venni. Erre kérdezz rá, mert még ilyet nem is hallottam. A varrat is húzza a sebet, ami nem kellemes.
Az elfertőződés nem így néz ki. Ott váladékozás van, rosszabb esetben lázas állapot.
Nekem még majd 3 év távlatából is képes fájni, égni, viszketni. Már csak többnyire akkor ha menstruálok. Olyankor néha olyan érzés, mintha friss lenne a sebem. Maga a sebem, meg a mozgás nekem 2 hónapnál is tovább fájt. Rákérdeztem a dokimnál, hogy normális e ez, és azt mondta teljesen az.
Néha érzékeny az időjárásra is.... :)
Ez van, mindenki szervezete más.
Szia!
Nekem 2-3 hét után is érzékeny volt a seb, nem szerettem semmi olyat felvenni, amit oda ért hozzá, esetleg dörzsölte.
Nincs semmi baj, ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!