Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi ez? Meddig fog tartani?

Mi ez? Meddig fog tartani?

Figyelt kérdés
1 hete szültem. Megszenvedtem a gátsebbel de mióta kiszedték a varratokat mintha elvágták volna a fájdalmat. Tegnap óta viszont nagyon fáj ott lent, nem a heg, hanem az egész. Kicsi viszketés is éreztem a hüvelyemnél. Olyan amikor felállok mintha valami hatalmas súly húzna lefelé mindent. Az egész nemi szervemen érzem, nem a sebnél. Ugye ez nem valami fertőzés? Vérzés még van, de nagyon ingadozó. Egyik pillanatban semmi, másikba meg ömlik.

2014. nov. 29. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha leülsz, abbamarad? Mert nagyon gyanus, hogy kábé az a bajod, mint nekem. Habár nálam 1-2 mensi után jelentkezett csak. Mensikor érzem a gátsebem, de rohadt erősen fáj, az egész ott lenn. Először csak erős vérzésnél volt, de aztán már gyenge vérzésnél is. Csak mensi alatt fájt arra az 5 napra. Több, mint 4 éves szültem. Év elején teherbe estem, azt hittem, hogy mivel nincs mensi, nem fog fájni. Ehelyett elég gyakran, szinte minden nap fáj. Már alig várom a végét, hogy végre megint "csak" arra a pár napra fájjon havonta. Karácsonyra vagyok kiírva.
2014. nov. 29. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha 1 hete szült, nem lehet terhes..!!

Nem tudom mi lehet ez, nekem császár volt. Ha nem múlik és volt dokid, hívd fel.

2014. nov. 30. 09:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta hogy terhes. Kérdező, dokinal voltál? Mit mondott?
2014. nov. 30. 10:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ha az ember logikusan gondolkodik,ez még nagyon is belefér.1 hete szültél..mit vársz?Szerintem te is tudod vagy esetleg gondolhatod,hogy milyen erőfeszítésnek volt kitéve a hüvelyed izomzata,a szöveteid ott alul.Persze,hogy fáj,idő kell neki mire kiheveri,hiszen egy kisbaba jött ki azon a ,,lyukon,,.Nekem szülés után 3 héttel kezdett el fájni annyira,hogy szinte ülni sem bírtam,meg ha jött valami front csak úgy hasogatott bele :(

Másfél éve szültem,de ha leguggolok,még mindig feszül ott a bőr,mint akinek mindjárt szét akar repedni az egész,viszont fájni nem fáj,és a házas életünket sem akadályozta :)

Adj még neki időt,hogy jobb legyen.Zuhanyoztasd sokat,mosogasd le kamilla teával.Nem hülyeségből van a 6 hét gyermekágyas időszak,addig úgymond minden elfogadott.

25+2 hkm

2014. nov. 30. 15:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Úgy látom nem vagyok ezzel egyedül.

Én 2hónapja szültem,és nekem még mindig fáj pisilés után.

Olyan mintha jól oda rugtak volna

2014. nov. 30. 18:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Miután a varratokat kiszedték megszűnt az a szurkáló érzés és azt hittem vége. De igazatok van biztosan az izmok... :( eléggé fáj. :( sajnos nincs orvosom, még hova megyek majd a 6hetesre :/
2014. nov. 30. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!