Mi ez? Meddig fog tartani?
Ha 1 hete szült, nem lehet terhes..!!
Nem tudom mi lehet ez, nekem császár volt. Ha nem múlik és volt dokid, hívd fel.
Szerintem ha az ember logikusan gondolkodik,ez még nagyon is belefér.1 hete szültél..mit vársz?Szerintem te is tudod vagy esetleg gondolhatod,hogy milyen erőfeszítésnek volt kitéve a hüvelyed izomzata,a szöveteid ott alul.Persze,hogy fáj,idő kell neki mire kiheveri,hiszen egy kisbaba jött ki azon a ,,lyukon,,.Nekem szülés után 3 héttel kezdett el fájni annyira,hogy szinte ülni sem bírtam,meg ha jött valami front csak úgy hasogatott bele :(
Másfél éve szültem,de ha leguggolok,még mindig feszül ott a bőr,mint akinek mindjárt szét akar repedni az egész,viszont fájni nem fáj,és a házas életünket sem akadályozta :)
Adj még neki időt,hogy jobb legyen.Zuhanyoztasd sokat,mosogasd le kamilla teával.Nem hülyeségből van a 6 hét gyermekágyas időszak,addig úgymond minden elfogadott.
25+2 hkm
Úgy látom nem vagyok ezzel egyedül.
Én 2hónapja szültem,és nekem még mindig fáj pisilés után.
Olyan mintha jól oda rugtak volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!