Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tapasztaltatok olyat az...

Tapasztaltatok olyat az utolsó hetekben, hogy visszakaptátok az energiátokat?

Figyelt kérdés

Végig nagyon fáradt voltam terhességem alatt, fájt mindenem, kifogytam a levegőből, stb. Főleg 30 hetes koromtól egyre rosszabb lett. Most meg 1-2 napja egész jól vagyok, a délelőtti rosszullétem is tegnap már jobb volt, ma meg semmi:D Könnyebben megyek fel a lépcsőn, vagy az utcán, ami leejtős. Szinte nem érzem, hogy terhes vagyok. Nem mondom, hogy néha fáj vagy ilyesmi, de sokkal jobb most.

Igazából ez a második terhességem, de elsővel semmi gondom nem volt, talán azért is, mert elsővel ülős munkám volt, kábé ugyanaddig dolgoztam, mint most. Most 34+4 hetesen fejeztem be, de már rettenet ki voltam merülve. Az első 2 hétben itthon szinte nem éreztem, hogy leálltam, ugyanolyan fáradt voltam, 3 lépés után kifulladtam. Most ez a 3. hetem itthon, gond nélkül föltakarítottam a lakást most ezen a héten.

Lehet, hogy ez ilyen vihar előtti csend? Volt valakinek hasonló, hogy az utolsó pár hétre, vagy csak az utolsó hétre/napra visszatért az energiátok? Milyen közel volt utána a szülés?

Ma vagyok 37+1. Elsővel 38 hetes voltam kereken.

Az igaz, hogy kábé ugyanannyi hetesen szüli az ember a másodikat is? Ezt úgy értem, hogy valaki mondjuk 39-40 hetesen szül először, akkor a második is kábé ugyanakkor születik, ha 38 hetesen szültem, akkor kábé 38 hetesen fogok megint? Kevesebb eséllyel hordom túl? Nektek ezzel kapcsolatban mi a tapasztalatotok?

Majdnem karácsonyra, 23.-ára vagyok kiírva.

2014. dec. 3. 13:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Rád jött a fészekrakás.

Nálam is volt ilyen, viszont az utolsó héten remesen voltam megent.

Nálam nem fordult be a pici. Neked leereszkedett a pocakod?

2014. dec. 3. 17:36
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem nagyon veszem észre, de azt mondják, csak akkor ereszkedik le, ha beilleszkedik a baba feje, de mivel második terhesség, így nem nagyon fog leszállni, mert azt mondják, második terhességnél nem illeszkedik be a feje olyan korán, valószínű csak szüléskor fog.

De jobban kapok levegőt, most voltam pénteken terhesgondozáson, akkor még nem volt beilleszkedve a feje.

2014. dec. 3. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!