Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 40+5 hetesen ha befektetnek...

40+5 hetesen ha befektetnek kòrházba mire számitsak? :-/ . Elinditják a szülést vagy várnak még? .

Figyelt kérdés
Már kèt ès fèl hete 2 ujjnyira vagyok nyitva,megrövidült ès felpuhult mèhnyak...kèt hete aztmondja a doki h a hètvègère meglesz a baba(melyik hètvègère?:-(..) Fájàsok vannak,de nem rendszeresek a gèp is mutatja..
2014. dec. 2. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért fektettek be? Van valami gond a babával? Attól függ, hogy mikor indítanak, hogy az adott kórházban mi a protokoll. Nálunk 10 nap után indítanak.
2014. dec. 2. 11:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia

Mindkét fiamat túlhordtam. Elsőt 7 nappal, a Kicsit 9nappal. Nem kell félni az indítástól,főleg,hogy már jól áll a méhszájad is. Nekem indítás elötti napon tök zárt volt...41.betöltött hétnél ritkán várnak tovább,szóval szerintem erre a hétvégére gondolt.

Könnyű szülést,sok-sok tejcit kívánok:)

2 fiús anyuka :)

2014. dec. 2. 12:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Mèg otthon vagyok,csütörtök reggel kell befeküdnöm ...igaz addig mèg beindulhat (nem bánnàm)...annyit mondott a doki múlthèt csüt.-ön ha e hèt csüt.-ig nemindul be,reggel a cuccaimmal együtt menjek a korhàzba ès befektet...
2014. dec. 2. 12:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem felek az inditastol ,csak hat ki akar a korhazban varakozni h beinduljon ha otthon is nehez :-/ ...voltam bent 10 napot a 33heten mert kicsinek veltek a baba sulyat...azota szepen nodogel,tobbet is mint odabent a sok infuzio alatt...kisfiùk ugylatszik tenyleg lustabbak,mi is fiut varunk :-)
2014. dec. 2. 12:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálam borzasztó volt, amikor befektettek. 41+1 naposan feküdtem be, 41+3 naposan indították a babát. Addig semmi bajom nem volt, de a kórházban baromira bekattantam agyban. Sokkal jobban örültem volna neki, ha csak az indítás napján kell befeküdnöm, mivel a nőgyógyászatra fektettek (tele volt a csecsemőosztály), épp bébidömping volt. A nőgyógyászaton meg csomó beteg anyuka volt, rettenetes volt köztük egészségesen mindenórásan.
2014. dec. 2. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!