Császár metszés hogy működik? Ugyan ugy befektetnek? Mennyire fájdalmas az utánna lévő napok?
Szerdán befektettek, csütörtökön teljes vérképet vettek, péntek hajnalban ctg + uh. Reggeli már nem volt.
UH-ból toltak az előkészítőbe (kb. 5-10 perc se volt), majd onnan a műtőbe.
Kb. 15-18 perc alatt hallottam a lányom hangját, lehet kevesebb volt, nem tudom. Nagyon bekábultam és össze-vissza beszéltem az egész műtét alatt.
Hogy mennyire fáj?! Passz .. szerintem egyén függő.
kb. 8-10 óra után kellett felállnom és elsétálnom az ajtóig. Ez 2-4 métert jelent. Kínkeserves volt, előtte kaptam fájdalomcsillapítót, de a combomba, nem vénásan.
Másnap már szaladtam a folyóson és semmi bajom nem volt. Persze, néha éreztem a vágást, de nem volt rosszabb, mint egy természetes szülés.
nekem is sürgősségi császár volt.
háát nekem eléggé fájt utána. az első 3 nap volt a legrosszabb. utána már jobb volt-de azért még pár hétig még nem voltam formába. a vágás helye még 2 év után is érzéketlen maradt.
Szervezetfüggő!
Nekem sürgősségim volt, altattak. Én rá pár órára már sétáltam a folyosón! Nagyon jól viseltem! Persze, nem mondom,hogy nem fájt, de rosszabbra számítottam. Itthon már mindent ugyanúgy tudtam csinálni!
ha nálad biztos a császár akkor nem mondta el a dokid,hogy mikor lesz? vagy nem nem mondott semmit?
ha nincs fix időpontot,akkor ugyanúgy működik mint ha simának indulna. ha elfolyik a víz-akkor kórház!
ha a fájások sűrűsödnek,rendszeresek,nem múlnak el-akkor itt az idő. nézd az órát amikor érzel fájás félét, hogy hány percenként jönnek. ha hosszabb ideig semmit nem érzel akkor az még valószínű nem az! ha nem vagy benne biztos akkor inkább ,menj be a kórházba. hány hetes terhes vagy..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!