Leírnátok, hogy nálatok milyen volt az első szülés? Hogy éltétek meg?
Akkor sem féltem, mikor mondták, hogy na akkor most felvesznek. Az volt a legnagyobb bajom, hogy nem reggeliztem, éhes vagyok, meddig kell kaja nélkül kibírnom.
Talán akkor még fel sem fogtam, hogy mi jön majd. Nem kell félni, attól nem lesz jobb.
Első szülésemnél nem féltem, teljesen vidáman csengettem be a szülészetre, hogy elfolyt a magzatvizem. Jóslóm sem volt, semmi fájdalom...Hát aztán az lett a vége, h legszívesebben meghaltam volna. 14 óra, ebből 9 óra oxival és alig , aztán semennyire nem ható edá-val, kézzel tágítással... Szóval szörnyű volt.
Most a másodiknál voltak jóslók, komolyan mondom szörnyű gyomoridegem volt ilyenkor, h nem akarok szülni. :) Pánikhangulat, para... Fájások és elfolyt magzatvíz, 5 óra alatt baba, ebből 3/4 óra volt durva. Szóval a második egy jól sikerült szülés volt. :))))
De én saját tapasztalatból annyit tanácsolnék, h ne parázz, sőt próbálj lazítani és fájásoknál nem arra figyelni, h fáj, hanem lassú mély levegőket venni.
Sok sikert! :)
Én túl hordtam a kisfiamat, a kiírt időpont után be fektettek a kórházba 1ujjnyi voltam, majd másfél hét utan csutotokon 10 percesek, penteken 6perces...ugyhogy nem sokat aludtam elkezdett szivárogni szombat reggel a magzatvíz, délelőtt beöntés, aztán a párommal mentünk a vajúdó szobaba eleg erősek a fajasok a vege fele, főleg, hogy csak 19:22 kor született meg, de mikor megláttam el mult minden fájdalom.
és máris 1 hónapos a Kisfiam 😊
Én 5 hete szültem és azóta nap mint nap visszajátszom az egészet. Borzalmas fájdalmaim voltak pedig felkészültem a legrosszabbra és a fájdalomküszöböm is igen magas de ez olyan fájdalom amire nem tudsz felkészülni. Azonban egy csodás élmény volt :) Nem mondom hogy a közeljövőben végig csinálnám újra, de valamikor majd később biztosan.
Könnyű szülést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!