38 hét 2 naposan szerintetek meddig lehet bent tartani a babát? Inzulinos cukorbeteg vagyok, hipózgatok. Valakinek van ezzel kapcsolatos tapasztalata? Bővebben lent.
Kedves előző válaszoló, az természetes, hogy egy ideig emelkedett az inzulinigényed, ez gondolom a kérdezőnél is így volt, mint ahogy nálam is. A terhesség végén viszont elkezd rohamosan csökkeni az inzulinigény, csak te nem jutottál el idáig. Nekem is csak a 38. héten kezdődtek a hipózások és akkor kezdtük el csökkenteni az inzulint, de pár nap után már az sem volt elég, így szültem a 39. héten.
Egyébként a lányunk teljesen egészséges és gyógytornára sem kellett járnia. Nem hiszem, hogy nálatok ez a cukorbetegség miatt lenne.
Tudom, hogy természetes az emelkedés. Nálam azért nem várt tovább a doki, mert napi szinten kellett emelni az inzulint, és még így sem voltam mindig rendben. Ráadásul akkora volt már az adag, ami már károsíthatja a méhlepényt.
Szülés után is hónapok kellettek, mire visszaálltam a normális inzulinfogyasztásomra.
Én is csak megerősíteném, hogy betöltött 37 héttől már nagyon kicsi az esélye a légzési problémáknak.
Én is a fiamat a 38.héten szültem, teljesen spontán indult, 3630 grammal született, makkegészségesen, tehát nem volt kicsi ahhoz képest, hogy nem töltött bent 40 hetet.
Szerintem is minden rendben lesz, ez már nagyon nem koraszülés lenne!
Drukkolok neked! Megy egy nagy ölelés:-)
Majd írj, ha lesz rá alkalmad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!