Kinek van tapasztalata Dr. Papp Szilárd nőgyógyászról Pécsen?
Figyelt kérdés
Magánrendelése van?2014. nov. 12. 17:45
1/3 anonim válasza:
Igen,Én véletlenül kerültem hozzá helyettesítés miatt,kedves lelkiismeretes,mindent elmond. 6 hetes kontrollon iszonyú sokat vártam,ez negatívum. de amúgy ez lehet hogy csak akkor volt így.Engem császározott.
2/3 anonim válasza:
Az egyik legjobb a műtőben, ezért sokszor van hirtelen becsúszott munkája, ami természetesen elsőbbséget élvez, így sokszor van csúszás a rendelésén (magánban is), van, hogy órákat kell rá várni. De ha gond van, vágni kell, komplikáció van, akkor az egyik legjobb.
3/3 anonim válasza:
Én egyáltalán nem ajánlom senkinek! Soha nem veszi fel a telefont, nem is hív vissza soha! Elszállt magától! Annyira elfoglalt azok a munkái miatt, amiben pénzt lát, hogy nem lehet elérni, max ha elmész a magánrendelésébe!
Ha informált szeretnél lenni és elérni a dokidat, ne őt válaszd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!