Miért adnak a szülőszobán magne B6-ot?
Figyelt kérdés
2008. aug. 15. 21:20
1/6 anonim válasza:
Ilyet még nem hallottam.Miért adnának ott ahol már szülsz?Én nem kaptam.
2/6 A kérdező kommentje:
Még nem indult be a szülés, vasárnapra vagyok kiírva,a magas vérnyomásom miatt vagyok megfigyelve. Vannak már fájásaim,és kaptam 2szem magne B6-ot.
2008. aug. 15. 21:25
3/6 anonim válasza:
izomlazitó hatása van, lehet hogy azért hogy ne görcsölj annyira
4/6 anonim válasza:
Ez azért kicsit furcsa nekem... A magne B6-ot görcsök ellen szokták adni. De miért ne görcsölhetnél, ha vasárnapra vagy kiírva? Ahol én szültem, ott is volt egy olyan eset, hogy valakinek görcsoldót adtak, és ezt megtudta egy másik doki, és balhé lett belőle, mert kiderült, hogy azért adták az anyukának, mert a doki épp nem ért rá szülést levezetni.
Szerintem mielőtt bevennéd kérdezd meg a dokit, hogy tulajdonképpen miért is kell bevenned...
5/6 anonim válasza:
ezt én se értem, elviekben már 36.héttől nem szedhetsz magne b6-ot,pont azért nehogy elnyomja a méhösszehuzodásokat.....
könnyű és gyors szülést kívánok!
6/6 anonim válasza:
előző vagyok még,nekem mikor 37-hétzen beindult a szülés, és a doki nem hitte el h rendes fájásaim vannak, 2 szem nospát szedetett be velem,de nem hatott,attól én még ugyanugy görcsöltem,meg meg is szültem:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!