Ha nincs autónk, mivel menjünk szülni? Inkább taxi vagy mentő?
Busszal nem mernék nekiindulni, mert kb 40. perc, és 3-szer is át kellene szállni.
A mentőtől kicsit tartok, hogy mit fognak szólni, viszont a taxitól meg azért tartok, hogy nem fog elvinni, nehogy a kocsijában szüljek meg. Lehet hogy buta kérdés, de már ilyeneken parázok!
17 éves vagyok de nem értem hogy egy anyuka hogy beszélhet így? :(
miért beszélsz ennyire csúnyán?
azért remélem hogy a gyermeked ezt nem tanulja meg tőled
Kedves buszosmami!
A többi általad hisztisnek titulált anyuka is csak segíteni szeretett volna, ahogy te is, ne izgulj, nem veszik el a top helyezésed... Ők is csak személyesen jártak utána a kérdésnek, csak ők nem busszal, hanem mentővel vagy taxival. Mért fáj ez annyira neked?
Ha ilyeneken így kiakadsz, előbb utóbb tényleg szükséged lesz arra a mantőre, gutaütés miatt. Lehet, hogy attól félsz, akkor épp szülni visz valakit, és nem fog kiérni?
Szerintem szólj apának, kezdjen veled valamit, hátha jobb lesz!
Vagy relaxálj!
Látom, hogy régi már a topic, de inkább írok, hátha vki rákeres, mint én is tettem. :)
A mentőket lehet hívni, ha beindul a szülés és nem fogják kiszámlázni. Nekem a védőnőm mondta és itt van a honlapjukon is:
A védőnőm azt mondta, hogy ha nincs komplikáció, akkor elvisznek az általad jelzett kórházba. Vérzés esetén viszont a legközelebbibe visznek, akkor is, ha nem az a választott kórház.
Üdv,
Eszter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!