Ha nincs autónk, mivel menjünk szülni? Inkább taxi vagy
mentő?
Figyelt kérdés
Busszal nem mernék nekiindulni, mert kb 40. perc, és 3-szer is át kellene szállni.
A mentőtől kicsit tartok, hogy mit fognak szólni, viszont a taxitól meg azért tartok, hogy nem fog elvinni, nehogy a kocsijában szüljek meg. Lehet hogy buta kérdés, de már ilyeneken parázok!
Én a mentőt választanám.Én nem is gondolkodtam taxiban. A szülés mindig sürgősségi eset. Mindegy, hogy vaklárma vagy tényleg szülsz. Amikor én bentfeküdtem láttam egy csomó anyukát akit a mentő hozott be, és megvárták még azt is, hogy a doki megviszgálja tényleg lesze szülés, ha nem, hazavitte őket(igaz ez éjszaka volt). Engem befektettek szülés előtt, de másodgyárasem hívnék taxit, mert az első a magzatvíz elfolyása után 1 óra alatt kint volt. A mentősök meg tudják mi a teendő szülés közben, míg a taxisa kocsiját félti elsősorban. Volt olyan taxís ismerősömnél (Ő taxit hívott), aki kerek perec megmondta, hogy mivel beindult a szülés ő nem vllalja, mert ha véletlenül megszül a kocsban ki állja a kárpit rendbetételét utána!
2008. aug. 16. 12:46
12/28 anonim válasza:
Már bocs, de a kérdezőhöz egy rossz szót sem szóltam. Csak az ilyen rinyapinák, mint ti, hát eléggé gázok vagytok. Szánalmasak és nevetségesek.
2008. aug. 16. 12:50
13/28 anonim válasza:
gyerekek,én azt vettem észre,hogy egy extra tuskó valaki erre az oldalra keveredett!már egy ideje borzolja a kedélyeket,a trágár válaszaival!olyan szánalmas,hogy van aki segítséget kér,és ilyen türhő választ kap!buszozós,szülős anyuka,sajnálom a gyereked,hogy ilyen anyja van....
2008. aug. 16. 14:13
14/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azoknak akik értelmesen válaszoltak! Lehet hogy hisztis picsa vagyok, de én nem kockáztatom a kisbabám egészségét, úgyhogy nem fogok busszal menni.
2008. aug. 16. 15:41
15/28 anonim válasza:
Látom nem vág valami pengén az agyatok. Senki nem mondta, hogy menj busszal szülni, én sem azzal akartam menni, de ha egyszer nem volt más lehetőség? Csak azt mondtam, hogy nem lett belőle semmi gáz, nem kell ilyeneken hisztizni. A mentőt meg hagyjuk meg annak, akinek tényleg szüksége van rá.
A buszozós, szülős anyuka (ezen kurva jót röhögtem amúgy)
2008. aug. 16. 15:54
16/28 anonim válasza:
Különben tök poén már ez a "sajnálom a gyerekedet" sértés, mert már baromira senki nem veszi magára, én már csak röhögök rajta, hogy ennyi, és nem tudtok jobbat kitalálni. Ja, amúgy nem miattam kéne fennakadni, mert nem én szoktam itt basztatni másokat, akkor valószínűleg nem lennék a második a toplistán. Kaptam már én is jópárszor bunkó választ, na és? Lehet figyelmen kívül hagyni, de ahogy látom, nem megy, mert van némi valóságtartalma annak, amit írtam.
2008. aug. 16. 15:57
17/28 anonim válasza:
Én biztos a taxit választanám. Manapság a mentők "kissé" ritkásan járnak, a taxi meg biztos kiér, ha hívtok egyet. Sok sikert!
2008. aug. 16. 17:35
18/28 anonim válasza:
kedves buszozós anyuka!attól még hogy második vagy a toplistán,ugyan olyan bunkó maradsz!ez nem tükröz semmit,csak hogy sűrűn lógsz a neten!nem furcsa hogy mindenki hülye,csak te nem!?inkább más oldalakon lógj,mert itt nem nagyon kedveljük az ilyen "negatív Pollykat"
inkább buszozz továbbra is,ott legalább nem kell véleményt nyilvánítanod,mert az nem az erős oldalad....
2008. aug. 17. 21:07
19/28 anonim válasza:
Korai errol megkerdezni a nodokit? En is hamarosan szulni fogok de tapasztalat hijjan fogalmam sincs hogy milyen jelek utalhak arra hogy 2 ora alatt kint lesz a baba vagy csak fel nap vajudas utan. En megerdezem az orvost ha mar idoszeru lesz hogy mit javasol.
2008. aug. 18. 15:00
20/28 anonim válasza:
Örülök neki, hogy te egy egész oldal nevében ki mered jelenteni, hogy én mekkora fasz vagyok, és hogy engem itt midenki rühell :D Nem kevés válaszomat köszönték már meg privát üzenetben is, amiért nem csak itt az oldalon tépem a számat, hanem ha valakinek tényleg kell segítség, akkor nem sajnálom felemelni a seggemet és utánajárni, ismeretlen ember dolgának is, személyesen. És nekem bőven elég ezeknek az embereknek a véleménye, az elkényeztetett hisztikirálynőké meg baromira nem izgat :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!