Ha nincs autónk, mivel menjünk szülni? Inkább taxi vagy mentő?
Busszal nem mernék nekiindulni, mert kb 40. perc, és 3-szer is át kellene szállni.
A mentőtől kicsit tartok, hogy mit fognak szólni, viszont a taxitól meg azért tartok, hogy nem fog elvinni, nehogy a kocsijában szüljek meg. Lehet hogy buta kérdés, de már ilyeneken parázok!
kedves utolsó előtti válaszoló, nem hiszem hogy erre igy kell reagálni ha ez a véleményed akkor inkább tartsd meg magadnak a kérdést azért tették fel hogy normális választ kapon, nem pedig azért hogy te mindennek elhord, ha te busszal mentél szived joga, de én fájásokkal, folyó magzatvizzel nem hiszem hogy a buszmegállóbn dekkolnék, hogy mikor jön egy busz!!
szerintem ha fájásaid vannak ,indulj taxival!ha folyik a vized akkor is mehetsz azzal, tegyél be egy nagy nedvszivó betétet, vigyél valami plédet, és akkor nem fog szolni a taxis, bár amugy sem hiszem hogy rossz néven venné, ha esetleg magzatvizes lesz az ülés, adj neki egy kis plusz pénzt hogy elnézést, és akkor ki tudja takaríttatni, én kocsival mentem folyott a vizem de semmi nem lett olyan, bár sosem lehet tudni, ha nagyon aggódsz hívj egy mentőt
A hetedik válaszoló egy igazi csúcs durung! Senki nem kíváncsi a mocskolódásaidra, és főleg arra, hogy te hogy jutottál el a szülőszobáig. A kérdés az volt, hogy mivel menjen szülni szegény kérdező. A mocskos megjegyzéseidet tartsd meg magadnak te szellemi toprongy!
A kérdezőnek pedig azt tudom tanácsolni, hogy ha nem muszály ne a mentőt vegye igénybe. Nekem is folyt a magzatvizem elég erősen de nem lett semmi baja az autó kárpitnak pedig 35 perces volt az út. Ha azonban úgy érzed szügség van a mentőre, vagy te úgy nyugodtabb leszel, akkor hívd őket. Könnyű szülést kívánok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!