Van valaki aki a szeme miatt császárral szülhetett csak?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy nem a dioptria számít, hanem talán a szemfenék állapotát nézik, de mit pontosan, mikor nem javasolt a természetes úton szülés? Ezt sima szemészeti vizsgálatnál látja az orvos ha réslámpával nézi, vagy valami spéci vizsgálat kell hozzá?2014. nov. 26. 07:41
1/5 anonim válasza:
Én kértem egy időpontot, majd bementem az "sztk" szemészetre (szemüvegesen és terhesen:) és azt mondtam, szeretném megnézetni a szemem a szülés előtt. Fogalmam sincs, mikkel, de sokféle eszközzel végigvizsgáltak, majd adtak egy papírt arról, hogy szülhetek természetes úton. Hogy pontosan mikor nem javasolt, azt én is csak a google-ból tudom, pl.: [link]
2/5 anonim válasza:
SZemészeti vizsgálatnál, ha mondod, hogy szülés miatt kérdezed, akkor úgy vizsgálják. Én úgy tudom, ez is kiküszöbölhető probléma, ha valaki akar, szülhet természetes úton. Egy orvos előadásán hallottam, hogy adtam már kitolás előtt is eda-t és kisegítették a babát, így anyuka rögtön tudta ölelni, és nem kellett műteni. Nyomnia egyet sem kellett, elkerülték az emelkedett nyomást.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi:) Még csak a próbálkozásnál tartunk, de ma mennem kell szemészhez egyéb probléma miatt és gondoltam ha égyis megvizsgál és azokból látszik rákérdezek.
2014. nov. 26. 09:51
4/5 anonim válasza:
Dehogynem számít a dioptria! Nővérem a harmadik gyerekét császárral szülhette csak, a szemei mínusz 8 és mínusz 8,25.
5/5 anonim válasza:
Persze, megkérdezheted most is, ha már úgy is mész, hogy mi lenne, ha szülnél, de terhesen megint menned kell majd, mert kell az aláírás a kiskönyvbe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!