Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 53 km-re lakom a korhaztol....

53 km-re lakom a korhaztol. Vajon beerek a korhazba? Mit csinaljak, ha nem?

Figyelt kérdés
Attol rettegek,hogy ha beindul a szules nem erek be.Vagy dugot fogunk ki vhol? Mit csinalok akkor?
2008. aug. 15. 14:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha éppen dugóveszélyes időszakba jön rátok a szülés,akkor fogod a telefont és hívod a mentőket.Ők nem ismerik a dugó fogalmát.Ha a véletlenül futtok nagy dugóba,akkor is.

Amúgy hidd el be fogsz érni.Most még elég hihetetlenül hangzik,de akkor,amikor beindul az egész te már bőven érezni fogod,h meg fogsz szünlni.A szülésem előtti napon reggel már tudtam,h hamarosan szülni fogunk,még aznap este beindult a dolog,és hajnalban túl is voltunk az egészen.Nagyon nehéz ezt megmondani,de éreztem.Hallgass az ösztöneidre.Amúgy egy vajúdás nagyon ritkán van meg olyan gyorsan,h ne érj be.szinte csak a filmeken,meg a kismamákat riogató történetekben pottyan ki a baba a kocsiban,vagy a kórház bejáratában.

2008. aug. 15. 14:44
 2/2 anonim ***** válasza:
aZ ha jol számolom fél ora 40perc jo tempoban?!Akkor szerintem induljatok el hamarabb,ha már rendszeres 10-15 perces fájásaid vannak igy odaértek mire 5 percesek lesznek ha meg a magzatviz folyna el induljatok rögtön(legyen minden összerakva)az az idö nem sok mire beértek.Ez ugyanugy igaz ha rögtön 5 perces fájásaid vannak azonnal induljatok el,ha esetleg ugy érzed nagyon nem vagy jol hivjál mentöt ha van lehetöség rá?.Honnan hová mész szülni,és mennyire van nyitva a méhszájad?Ha az megnyugtat beszélj az orvosoddal,védönöddel is!
2008. aug. 15. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!