S. O. s.! Felnyilik a császáros sebem?
Hat napja szültem, programozott császárral.
Ma voltam bent varratszedésen.
A bugyimon találtam egy sárgás-véres foltot és a sebhelyemet megnézve láttam, hogy kb a seb végétől három centire egy kis részen, kb 2 centi hosszan nyitva van, mint egy száj.
Egyedül vagyok itthon két gyerekkel, a férjemet behivták éjszakára dolgozni.
Utolsó!
És a gyerekek? Nem bizhatom az újszülöttet a négyévesre.
Mellettünk építkeznek, másik oldalon alkeszek, és még a kocsmában vannak(nem mintha rájuk
bíznám őket, ha hazaérnek)
Szemközt se lakik senki.
Hívd fel a mentőt, beviszik a gyerekeket is, vigyáznak a kórházban rájuk, nem ez lenne az első ilyen eset.
Én inkább felhívnám, mint elfertőződjön és még valami csoda antibiotikum se segítsen, mert ki tudja. Ezzel nyugodtan felhívhatod a mentőt, vagy a 112-t. Vagy kezdetnek az ügyeletet.
Ja, amúgy csak feküdnöd lenne szabad, de gondolom gyerek mellett ez nehéz. Esetleg hívd fel a párod, hogy mi a helyzet, ember a főnöke is, ami tudom nem garancia semmire, de talán megérti.
Manapsag a 3. Napon mar hazaengedik a problemamentes csaszarosokat,ugyan ugy mint a siman szulteket.
Mi csak azert jottunk haza a 9.napon,mert a kisfiam kicsit korabban jott.varratszedesem sem volt,felszivodoval varrtak.
En is azt mondom,hogy jobb lett volna az ugyelet,de ha maskepp nem tudod megoldani akkor probald minel jobban tisztan tartani es amint haza er a ferjed menj be a korhazba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!