Milyen egy átlagos császáros heg?
Mennyire látszik mondjuk bikiniben? Milyen hosszú?
Esetleg képet tudnátok mutatni? Természetesen nem a sajátotokról, ha nem szeretnétek. Jó a belinkelt kép is, nézegettem én is, de nem tudom, hogy milyen az átlag :)
Bocs, hogy képet nem teszek fel, de 35 hetes terhes vagyok, nem hiszem, hogy sokat látnál belőle. :)
1. voltam.
Hűű, ez tényleg nem vészes :) Köszi csajok!
Még annyit mondanátok, hogy kb. mennyi idő felépülni a császárból? Mit mikor tudtatok csinálni?
pl.:
-felkelni
-normálisan mindent (házimunka, gyerek ellátása, stb) elvégezni, mint előtte
-sportolni
-szexelni
-felkelni: Nekem ez volt a legrosszabb. Az első 5 hét maga a pokol. :( Oldalt fordultam, és derékból ültem fel.
És amikor műtét után fel kell állni először... Ááááh, szörnyű.
-normálisan mindent (házimunka, gyerek ellátása, stb): 2-3 hét.
-sportolni: 3 hónap után már futottam.
-szexelni: 6 hetes kontroll után. Picit éreztem a belső heget, de utána már sokkal jobb minden nappal.
Szia, heg: halvány, kicsi, alig látható.
Műtét után felkelni először: pokol...(főleg a magas kórházi ágyról). De aztán már nem foglalkoztam vele, mert megkaptam a babámat, és valahogy utána nem érdekelt, hogy fáj. (Fájt persze, de valahogy a tudatom háttérbe szorította.)
Normálisan mindent elvégezni: öt nap után muszáj volt, senki sem jött segíteni, (azóta már ex) férjem meg két nap után hazamenekült az anyukájához két hétre, mert "nem tudott aludni és kikészültek az idegei". Szerencsére semmi bajom nem lett, csak nem voltunk sétálni egy darabig, mert senki se vitte le a babakocsit.
Sportolni: arra valahogy nem nagyon volt igényem, a baba meg a házimunka mellett, viszont nagyokat sétáltunk, miután apuka visszajött.
Szexelni: 6 hetes kontroll után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!